Idei de amenajare bucatarii moderne. Modele si imagini de la designer de interior Georgia Dumbrava

Daca esti pasionat de home deco, cu siguranta iti doresti ca fiecare incapere a casei tale sa arate exact ca in reviste. In acest articol vom vorbi despre bucatarii moderne si te vom ajuta, cu sfaturile noastre, sa ai cea mai frumoasa camera pentru gatit si servit masa, dupa preferinte.

La capitolul bucatarii moderne poze, trebuie sa stii ca pana si cele mai frumoase cadre au in spate multa munca si creativitate. De aceea, ia-ti timp si asigura-te ca ai toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti transforma spatiul de gatit intr-un veritabil loc de relaxare si petrecere a timpului cu familia. Noi iti vom da cele mai frumoase idei bucatarii moderne. Astfel, nu vei mai fi nevoit sa cauti in alta parte amenajari bucatarii moderne.


Idei de design si amenajari pentru bucatarii moderne de la Designerul de interior Georgia Dumbrava

Daca esti preocupat de design bucatarii moderne, afla ca fiecare detaliu conteaza. Astfel, este important sa ai o incapere spatioasa, luminoasa, sa investesti in mobilier de calitate si electrocasnice performante care sa-ti permita sa te desfasori asa cum iti place. Potrivit specialistilor in amenajari bucatarii moderne, este bine sa iei totul pas cu pas si sa nu te grabesti in a-ti construi bucataria perfecta. Multe idei care la inceput par marete se schimba pe parcurs, mai ales dupa ce schimbarile din incapere prind contur si devine totul mai usor de organizat.

Idei, modele si imagini cu bucatarii moderne in functie de tipul locuintei

Cauti modele bucatarii moderne? Ce ai spune de un spatiu nonconformist, in tonuri neutre, care sa-ti ofere toata inspiratia pentru gatit? Sau, de ce nu, daca iti place sa-ti pui amprenta, alege sa personalizezi anumite produse si ustensile din bucatarie, pentru a sti cine e cheful...in aceasta incapere. Inspira-te din bucatarii moderne poze si cu siguranta vei alege tot ce e mai bun pentru tine si stilul tau.

Iata ce idei bucatarii moderne iti punem la dispozitie! Sunt imagini cu bucatarii amenajate in detaliu, care iti vor schimba perspectiva in ceea ce priveste designul de interior. Cele mai frumoase bucatarii moderne sunt aici!

Bucatarii moderne la apartament

Cauti modele de bucatarii moderne de apartament? Noi iti propunem urmatoarele stiluri!



Bucatarii moderne la garsoniera

Chiar daca locuiesti intr-o garsoniera, asta nu inseamna ca nu poti sa faci arta chiar si in micul spatiu de care dispui. Ce spui de aceste idei marete? Poate si garsoniera ta are nevoie de o mica imbunatatire.


Bucatarii moderne la casa

Cand locuiesti la casa, preferintele se schimba, astfel ca spatiul iti permite sa ai chiar si bucataria visurilor tale. Asadar, daca simti nevoia sa dai totul pentru a avea propria ta oaza de relaxare in timp ce gatesti sau servesti masa, iata cele mai inspirate prototipuri.


Idei de amenajare a unei bucatarii moderne in functie de spatiul disponibil

Bucatarii moderne mici, inguste si in spatii mici

Esti genul de persoana care prefera bucatarii moderne mici? Nicio problema! Avem pentru tine cele mai bune sugestii foto din care te poti inspira cu incredere. Acele bucatarii moderne spatii mici nu sunt greu de realizat, cat timp stii cat sa investesti, ai un buget rezonabil si dispui de creativitate si multa energie. In rest, totul se rezolva.


Bucatarii moderne mari sau foarte mari

Iti place sa gatesti in bucatarii moderne mari? Atunci aceste idei de design sunt ideale pentru tine. Nu doar ca vei avea spatiu sa te desfasori in voie, dar chiar si membrii familiei sau musafirii se vor simti excelent atunci cand ii inviti la masa. Un spatiu aersit si bine compartimentat arata, de fapt, cat de practic esti.


Bucatarii moderne in functie de tip

Bucatarii moderne pe colt / in forma de L

Fie ca ai bucatarii moderne pe colt, fie bucatarii moderne in forma de L, ideile de amenajare raman aceleasi - bun gust, practicabilitate si inspiratie in a crea cel mai frumos cadru pentru camera de gatit. Chiar daca dimensiunile nu te ajuta atat de mult, poti realiza mobilier la comanda, care sa se muleze perfect pe forma spatiului tau. De asemenea, chiar si accesoriile pot fi depozitate in asa fel incat totul sa fie la locul lui, fara a crea senzatia de aglomeratie.


Bucatarii moderne cu bar

Esti adeptul unor bucatarii moderne cu bar? De ce nu? Tinerii, in mod special, prefera acest tip de incapere, pentru a-si aduna prietenii si a servi nu doar cele mai gustoase mancaruri, ci si cele mai delicioase bauturi. Poti organiza chiar o mega petrecere in bucatarii moderne cu bar! Asigura-te ca totul este cat mai colorat, foloseste lumini interesante si camera va lua ochii privitorilor.


Bucatarii moderne in forma de U

Cauti idei de amenajare pentru bucatarii moderne in forma de U? Specialistii s-au gandit la toate detaliile, astfel incat tu sa ai posibilitatea sa-ti realizezi decorul mult visat. Gandeste-te ca incaperile in forma de U au farmecul lor, caci iti permit sa ai o ordine a ta si sa te bucuri de spatiu intr-un mod cat mai eficient.


Bucatarii moderne cu insula

Iti plac acele bucatarii moderne cu insula? Sunt din ce in ce mai cautate in prezent, deoarece denota eleganta, rafinament si foarte mult bun gust. In plus, sunt utile daca esti un pasionat de cooking si vrei sa ai suficient spatiu pentru ustensile, cum ar fi oalele, tigaile si seturile de vase.


Bucatarii moderne open space

Chiar si acele bucatarii open space moderne sunt la mare cautare in case si apartamente, intrucat se unesc cu livingul si permit interactiunea mai usor. Spre exemplu, daca ceilalti membri ai familiei se uita la TV si tu vrei sa le gatesti ceva delicios, ii vei putea avea langa tine mereu. De asemenea, daca obisnuiesti sa primesti musafiri, acestia nu se vor simti stingheri cu gandul ca esti la bucatarie sa le aduci cateva gustari. Vei fi in permanenta alaturi de ei!


Bucatarii moderne fara corpuri suspendate

Cauti idei pentru bucatarii moderne fara corpuri suspendate? Sunt mai greu de gasit, insa nu imposibil daca iti doresti sa ai o bucatarie altfel. Poate nu vei avea acelasi spatiu de depozitare al paharelor, cutitelor, tavilor, insa cu siguranta vei putea obtine imaginea potrivita stilului tau.


Bucatarii moderne colorate si in functie de culoarea aleasa

Iti place ideea de bucatarii moderne colorate? Pune-o in practica fara sa stai prea mult pe ganduri! Alege acele culori bucatarii moderne care te reprezinta si joaca-te cu nuantele, astfel incat sa-ti creezi decorul perfect. Noi iti vom arata cateva exemple!

Bucatarii moderne rosii

Te regasesti in imaginea unor bucatarii moderne rosii? Atunci alege aceasta culoare indrazneata pentru mobila, covoare, perdele, chiar si prosoape de bucatarie. Totul se va asorta perfect cu personalitatea ta, astfel incat sa te simti bine si confortabil de fiecare data cand pasesti pragul acestei incaperi.


Bucatarii moderne negre

Conceptul de bucatarii moderne negre este ceva mai greu intalnit chiar si in zilele noastre, fiind parte a unui stil industrial, insa nu este imposibil atunci cand iti doresti ceva din tot sufletul. Daca iti place negrul si vrei sa-l vezi chiar si in bucatarie, asorteaza-l cu detalii stralucitoare sau cu piese clasice. Vei avea un contrast nemaipomenit.


Bucatarii moderne albe si alb cu gri

Cauti idei de amenjare pentru bucatarii moderne albe sau bucatarii moderne albe cu gri? Ai de unde alege! Acest tip de decor este extrem de intalnit, fiind de origine scandinava. Multe persoane il prefera, chiar daca sunt culori deschise si extrem de sensibile pentru un spatiu in care se gateste si se serveste masa zilnic. Insa luminozitatea pe care o ofera acest cadru nu se poate compara cu nimic.

Bucatarii moderne turcoaz

Ai visat dintotdeauna sa ai bucatarii moderne turcoaz? Pune-ti visurile in practica cu rabdare si pricepere. Daca ai un minim simt artistic si iti place sa creezi de unul singur, cu siguranta vei reusi sa iti personalizezi spatiul asa cum iti place.


Realizeaza mobila pe comanda, iar produsele pentru gatit si servit masa ia-le de pe site-ul nostru. Aici vei gasi nenumarate produse pentru bucatarie, cum ar fi:

Servicii de masa


Set tacamuri 


Set pahare


Forma pentru copt 


Tocator bambus 


Cana emailata


Bucatarii moderne albastre

Nu doar barbatii prefera albastru, ci si femeile. Asadar, in materie de bucatarii moderne albastre, poti alege sa te joci cu nuantele splendide ale acestei culori si sa iti transformi bucataria intr-o adevarata oaza de relaxare si liniste. Chiar daca este o culoare rece, albastrul indeamna la relaxare, meditatie si visare, acestea fiind perfecte dupa ce ai servit o masa copioasa si te delectezi cu un pahar de vin. Tu ce alegi?


Comentarii