Covorase pentru baie – invata sa le alegi cu bun gust!

Se spune ca baia ar trebui sa fie un adevarat sanctuar al relaxarii, un loc in care te detasezi de orice problema, un spatiu intim doar al tau, in care nu trebuie sa te expui sau sa te justifici pentru ceea ce faci. Aceasta incapere merita un decor de vis, care sa iti aduca o stare de spirit buna de fiecare data cand intri. Pe langa gresie, faianta, oglinda cu iluminare LED si corpuri de toaleta din ce in ce mai moderne, unul dintre accesoriile de baie este covorul, care pe langa rolul sau practic, are o importanta enorma in armonizarea intregului peisaj.

Asadar, cand alegi sa iti decorezi baia, ai grija sa nu creezi doar un spatiu pentru spalat si nevoile personale, ci si un loc in care sa te retragi in tihna. Noi iti aratam cum sa alegi cele mai simpatice covorase baie pentru o incapere cu bun gust si autenticitate!

Investeste in materiale de inalta calitate


Cand alegi covorase pentru baie, este foarte important sa acorzi atentie materialului din care acestea sunt confectionate. Materialele naturale, spre exemplu, au avantajul de a fi confectionate din fibre naturale, nu sunt greu de intretinut si sunt disponibile intr-o varietate de culori. Pe de alta parte, cele sintetice sunt usor de spalat, au un pret mai mic si pot fi inlocuite mai des, pentru a schimba peisajul. Alegerea iti apartine, insa specialistii recomanda sa investesti in calitate inainte de orice.

Alege modele subtiri si antiderapante


Cu cat acele covorase pentru baie sunt mai subtiri, cu atat vor fi si mai usor de intretinut. In baie nu ai nevoie de piese grele, sub care se pot aduna straturi de murdarie. Din contra! Cu ajutorul unor modele subtiri, vei putea sterge usor apa si le vei putea usca mai simplu.

Cauta un model "ochios"


Daca iti place sa iti inveselesti orice incapere din caminul tau, de ce nu ai face acest lucru chiar si in baie? Chiar daca nu iti petreci atat de mult timp in sanctuarul personal de relaxare, este bine sa ai o imagine placuta cu aceasta incapere, mai ales daca obisnuiesti sa primesti si foarte multi musafiri.

Asadar, alege covorase baie ochioase, viu colorate, cu forme originale, care sa dea un suflu nou incaperii si care sa se potriveasca perfect cu design-ul baii tale. In magazinele de specialitate vei gasi o varietate de modele, culori si imprimeuri, pentru ca tu sa alegi ce crezi ca se potriveste mai bine. Fii propriul designer de interior al baii tale si lasa-te inspirat de colectia noastra!

Pe Casamoise.ro vei gasi covorase baie de diferite forme si marimi, simple sau la set, care sa intregeasca decorul baii tale. Poti achizitiona chiar mai multe modele, astfel incat sa le schimbi ori de cate ori vrei sa dai un refresh locului. De asemenea, este foarte important sa stii ca nu doar tu te vei bucura de avantajele unei astfel de piese, ci si copiii sau animalele de companie. Pur si simplu, baia va deveni mai atractiva cu ajutorul unui covor vesel si colorat.

Comentarii

Articole similare

Vrei sa ai covoare perfecte? Iata cum le intretii!
Vrei sa ai covoare perfecte? Iata cum le intretii!
Iti place sa dai un suflu nou decorului casei tale cu cele mai frumoase covoare? Aceste piese sunt realmente un ajutor de nadejde atunci cand vine vorba de a schimba design-ul usor si rapid, fara...