Ce fel de decoratiuni prefera zodiile?

Fiecare semn zodiacal este special, are anumite gusturi, trasaturi si particularitati care il diferentiaza de ceilalti nativi. Spre exemplu, la capitolul decoratiuni de interior, nativii prefera anumite obiecte cu care se identifica sau care le transmit anumite sentimente. Daca esti pasionat de design interior sau pur si simplu vrei sa stii ce trasaturi iti definesc semnul zodiacal din care faci parte, avem cateva informatii utile pentru tine!

Berbec


Daca ar fi sa isi decoreze casa cu obiecte "la moda", in mod cert nativul Berbec ar alege ceasurile. Acestea il ajuta sa stie mereu cand e momentul sa actioneze si il impiedica sa intarzie. Se stie ca nativul Berbec este punctual si nu pierde nici macar o secunda din timpul sau pretios.

Taur


Romantic incurabil, nativul Taur adora ramele foto. Si-ar decora intreaga casa cu cele mai frumoase poze de cuplu sau cu pozele familiei sale. Pur si simplu, fotografiile il sensibilizeaza si ii amintesc cat e de important sa ai pe cineva drag alaturi.

Gemeni


Nativul Gemeni adora decoratiunile pentru Craciun. Ii plac foarte mult bradutii si pernele cu Mos Craciun. El stie ca in acel moment al anului se mananca foarte bine, este rasfatat si se poate bucura de tot ce-i pofteste inima.

Rac


Nativul Rac prefera intotdeauna tot felul de obiecte luminoase, care sa ii ofere un cadru feeric in caminul sau. Ii plac ghirlandele luminoase, beculetele LED, lampile, veiozele si orice alt obiect luminos, care il face sa se simta confortabil.

Leu


Despre nativul Leu se stie ca este narcisist si ca se iubeste pe sine mai mult decat orice, prin urmare, cand vine vorba de decoratiuni, nu e greu de ghicit sa iti dai seama ce ar alege. Evident, oglinzile sunt preferatele lui, mai ales acelea luxoase, in care sa se priveasca non stop.

Fecioara


Preocupati de starea lor mentala, nativii Fecioara prefera lumanarele parfumate si tot ce inseamna aromaterapie. Astfel, pot medita in liniste, intr-un mediu relaxant si confortabil pentru ei. Adora sa petreaca momente singuri, ascultand muzica clasica in surdina.

Balanta


Daca ar primi in dar decoratiuni, cu siguranta ar fi cei mai fericiti la vederea unor suporturi de lumanari. Nativii Balanta sunt foarte romantici, chiar daca nu arata intotdeauna acest lucru, asa ca prefera, din cand in cand, sa mai surprinda persoana iubita cu o cina romantica la lumina lumanarii.

Scorpion


Decoratiunile pentru Paste sunt preferatele nativului Scorpion, intrucat este o sarbatoare in care acesta invata sa ierte, sa fie mai bun si mai spiritual. Astfel, daca cineva se gandeste sa ii surprinda cu un gest frumos, ar putea avea in vedere obiectele specifice sarbatorii, cum ar fi ouale decorative sau iepurasii.

Sagetator


Nativului Sagetator ii plac oglinzile, insa nu cele pe care le vezi in orice magazin, ci acelea a caror design este de-a dreptul spectaculos. Si-ar accesoriza casa numai cu oglinzi decorative in care sa se priveasca si care sa le transmita o energie iesita din comun.

Capricorn


La capitolul decoratiuni, nativul Capricorn este multumit cu o simpla rama foto in care sa fie atasat un citat sau mesaj inspirational. Nu ii place sa isi aglomereze casa cu obiecte inutile, prefera doar strictul necesar, insa ii plac obiectele simple, dar cu o valoare sentimentala aparte.

Varsator


Artisti si mereu in cautarea unor surse de inspiratie, nativii Varsator si-ar decora casa cu o multime de tablouri. Aceste decoratiuni ii fac sa se simta ca intr-un muzeu, prin urmare se identifica astfel cu obiecte de arta si de cea mai buna calitate.

Pesti


Un kit de aromaterapie este cel mai bun accesoriu pe care il poate avea un nativ Pesti in casa lui. Acesta obisnuieste sa petreaca foarte mult timp in singuratate, prin urmare ii prinde foarte bine sa mediteze si sa se bucure de cateva clipe relaxante.

Citeste si: Zodii care iubesc somnul mai mult decat orice!

Comentarii