Cadouri pentru mama: idei pentru orice varsta si eveniment

Mama este cea mai importanta fiinta din viata oricarei persoane, prin urmare este imposibil sa ii ia altcineva locul. Atunci cand vrem sa ne surprindem mamele, ne gandim la tot felul de cadouri, insa uitam ca adevarata dragoste este in suflet, o surpriza de care mama este constienta, dar pe care se bucura mereu sa o descopere ca si cum ar desface ambalajul superb al unui cadou.

Tocmai pentru ca iti iubesti mama si vrei sa-i arati cat de mult o pretuiesti, ce ar fi sa te gandesti la diverse idei de cadouri pentru mama? Nu ai nevoie de o ocazie pentru a-i oferi ceva in dar, caci mama nu are pret. Cadoul perfect pentru mama poate fi, cateodata, dificil de ales, insa noi ti-am pregatit idei si sugestii din care cu siguranta te vei inspira cu succes!

Idei de cadouri pentru mama in functie de eveniment/sarbatoare


Cadouri de 8 Martie pentru mama (Ziua Femeii)


Cand spui "cadouri 8 martie mama", cu siguranta te gandesti la flori, bomboane de ciocolata, martisoare traditionale si prajituri delicioase. Insa ce ar fi sa treci dincolo de tipare si sa alegi si altceva? Poate fi un produs pentru casa pe care si-l doreste de ceva vreme, cum ar fi o lenjerie pat, sau vreun electrocasnic de care are nevoie.


Cadouri pentru mama de Paste


Ti-ar placea sa oferi cele mai frumoase cadouri de Paste pentru mama? Nu dai niciodata gres cu ustensilele pentru bucatarie, vasele pentru copt sau chiar un sort de bucatarie personalizat, cu numele sau. Ce poate fi mai frumos, mai ales daca doamna este o adevarata gospodina?



Cadouri pentru mama de Craciun sau Anul Nou


Cauti cadouri de Craciun pentru mama? De sarbatori, ofera-i in dar decoratiuni pentru Craciun pe care le va aseza cu drag in casa. Poti alege globuri, instalatii sau un suport pentru lumanare. Este tot ce isi poate dori mama ta in prag de iarna. Aceste obiecte simple, dar de efect ii vor umple sufletul de bucurie. La fel si in cazul in care te gandesti la un cadou pentru mama de Anul Nou.



Cadouri pentru mama de ziua ei


Te gandesti la cadouri pentru mama de ziua ei? Ce ai spune sa ii oferi in dar un tablou sau o rama foto in care sa asezi fotografia ei preferata de familie? Cu siguranta un astfel de gest ar surprinde-o, indiferent de varsta.


Cadouri pentru mama in functie de varsta


Cadouri pentru mama la 40 de ani


Varsta de 40 de ani este una inca frumoasa si plina de neprevazut, tocmai de aceea un cadou pentru mama 40 de ani poate fi o bijuterie, o geanta sau un articol vestimentar care sa o faca sa se simta ca si cum ar intineri.



Cadouri pentru mama la 50 de ani


Te gandesti la un cadou mama 50 de ani? Ce zici de un covoras baie sau in living? Ar fi un obiect care ar ajuta-o sa isi infrumuseteze casa si, in acelasi timp, i-ar ramane amintire pentru tot restul vietii. De asemenea, mai poti opta pentru o veioza superba pe care sa o foloseasca atunci cand citeste.



Cadouri pentru mama la 60 de ani


Cand spui "cadou mama 60 de ani" nu trebuie sa te limitezi doar pentru faptul ca are "o varsta". Din contra, ii poti oferi in dar manusi de bucatarie sau accesorii de servire, caci cu siguranta are sau va avea nepoti carora sa le gateasca o multime de bunatati. Chiar si copiii sunt incantati de o astfel de alegere!



Cadouri pentru mama la +70-75 de ani


Cand vine vorba despre un cadou mama 70 de ani sau cadou mama 75 de ani, lucrurile sunt clare. Nu poti veni cu orice fel de obiect, ci cu unul care fie ramane amintire, fie are o utilitate in viata unei persoane varstnice. Spre exemplu, te poti orienta spre un ceas sau o oglinda decorativa pe care sa o montezi in casa. De asemenea, ii poti darui un halat de baie confortabil, care sa ii tina de cald la nevoie.


Cadouri pentru mama in functie de relatia cu aceasta


Cadouri pentru mama soacra


Te gandesti la un cadou pentru mama soacra? Ce zici de o cuvertura din bumbac de calitate sau pentru o lenjerie de pat cocolino? S-ar putea ca acest dar sa ii fie pe suflet, iar tu sa faci o impresie mai mult decat placuta.



Cadouri pentru viitoare mamici


La capitolul cadouri pentru viitoare mamici trebuie sa ai foarte mare grija. Femeile insarcinate pot fi foarte pretentioase cand vine vorba de copilasii lor pe care abia asteapta sa-i intalneasca si, de asemenea, se spune ca sunt ceva mai sensibile in perioada sarcinii. Tocmai de aceea, este indicat sa mergi la sigur cu lenjerii patut delicate, care nu strica niciodata la casa unei mamici in devenire.


Cadouri pentru proaspete mamici


Cand vine vorba despre cadouri pentru mamici sau, mai bine zis, despre cadouri pentru proaspete mamici, orice articol pentru bebelus este bine-venit, cat timp nu are o culoare tipatoare si este confectionat din materiale de inalta calitate. Ce spui de saltele de infasat? Mamicile le vor adora!



Cadou pentru mama lui


Daca te gandesti la un cadou pentru mama lui, cea care i-a dat viata omului pe care il indragesti, ar fi bine sa nu renunti usor si sa te implici in cautarea darului perfect. Pe langa flori si bomboane, mai poti adauga in cutia de cadou un set de pahare sau un serviciu de masa care ii va aminti de tine.



Cadou pentru mama ei


Barbatii sunt foarte indecisi cand vine vorba despre un cadou pentru mama ei, caci isi doresc sa faca impresie, dar sa nu se complice prea mult in cautarea darului deosebit. Din acest motiv, considera ca au scapat cu un buchet de flori imens. Insa mamele de fete sunt adevarate gospodine si isi vor dori intotdeauna ustensile de bucatarie. Ce zici de tocatoare, cutite si tacamuri? S-ar putea sa o cuceresti, asa cum ai facut si cu fiica!



Cele mai frumoase cadouri de suflet pentru mama la preturi ieftine, dar cu impact emotional puternic


Se spune ca cele mai frumoase cadouri pentru mama sunt cele pe care le faci din inima! Sunt cadouri de suflet pentru mama, acele cadouri pentru mama ieftine, care stii ca oricum o vor face fericita doar pentru ca vin din partea unui expeditor deosebit - copilul ei. Alege, spre exemplu, sa ii oferi pijamale si halate de casa si cu siguranta se va bucura de o asemenea surpriza.


Cadouri speciale pentru mama


Chiar daca mamele nu isi doresc decat sa isi vada copiii fericiti, exista cateva cadouri speciale pentru mama care le pot fura mai mult decat un zambet. Spre exemplu, te poti gandi la un tablou personalizat, in care sa-i atasezi un mesaj prin intermediul caruia sa ii spui cat de mult o pretuiesti pentru felul in care te-a crescut. Nu-i asa ca ar fi un moment cu adevarat magic?



Cum sa organizezi cea mai frumoasa surpriza pentru mama?



Daca vrei sa organizezi cea mai frumoasa surpriza pentru mama, incearca sa nu implici pe nimeni din familie care stii ca te-ar putea da de gol. Este mai bine sa te ocupi personal de toate detaliile, de la alegerea locatiei pana la tort, cadouri si invitati, astfel incat sa se simta extraordinar, indiferent ca e vorba despre ziua sa de nastere, ziua onomastica sau pur si simplu o zi in care ai simtit nevoia sa o celebrezi si sa o respecti infinit.


Citeste si: Cadouri pentru cea mai buna prietena 

Comentarii