Corpuri de iluminat: ce spun acestea despre tine?

In orice casa regasim corpuri de iluminat de diferite feluri, de la candelabre si lustre moderne pana la spoturi, aplice, plafoniere, veioze, lampi si lampadare. Iluminatul joaca un rol foarte important in orice spatiu, fie acesta inchis sau deschis, tocmai de aceea e bine sa pui accent pe sursele de lumina si sa investesti in calitate, inainte de toate.

Daca iti place sa ai o casa cu accente luminoase si sa creezi impresia unui spatiu cozy, intim si cat mai primitor, este foarte important sa acorzi atentie detaliilor, mai exact acelor corpuri de iluminat care transmit mai mult decat particule luminoase, care spun o poveste despre tine, proprietarul lor.

Asadar, arunca o privire prin fiecare camera a casei tale, vezi ce corpuri de iluminat ai ales pentru decorarea incaperilor si gandeste-te la ce spun acestea despre tine. Vei fi surprins sa afli detalii uimitoare din spatele alegerilor tale!

Lustrele moderne sunt pentru oameni dinamici


Daca iti plac lustrele si pendulele moderne, cu design minimalist sau industrial, inseamna ca esti o persoana dinamica, o fire care nu sta locului nicio secunda si pentru care munca este, de fapt, un mod de viata. Iti place sa te inconjori de frumos, dar pui pret pe lux si confort, prin urmare esti dispus sa investesti in ceea ce crezi ca s-ar potrivi mai bine cu decorul din mintea ta.

Aplicele si plafonierele pot fi regasite la perfectionisti


Daca ai o casa in care predomina aplicele si plafonierele in categoria "corpuri de iluminat", cu siguranta iti plac detaliile, astfel ca esti atent la orice obiect din casa. Iti place sa te bucuri de lumina in fiecare colt al camerelor, de aceea ai instalat tot felul de aplice, cu diferite forme, de la clasice pana la moderne, care sa se potriveasca stilului de decor ales. Esti o persoana perfectionista si ai intotdeauna casa ingrijita, pentru ca lumina sa "cada" perfect.

Veioze, lampi si lampadare, secretul firilor sentimentale


Cu siguranta ai vazut multe fotografii instragramabile cu veioze, lampi si lampadare aprinse in timpul noptii, poate pe noptiera din dormitor, pe biroul din camera de lucru sau chiar langa canapeaua din living. Toate aceste corpuri de iluminat sunt ideale atunci cand vrei sa creezi o atmosfera romantica si linistita la tine acasa. Pana si nostalgicii obisnuiesc sa isi aprinda o mica veioza sau un lampadar pentru a citi sau a-si privi cele mai frumoase albume de fotografii. Daca si tie iti place sa te bucuri de o asemenea sursa de iluminat, nu iti ramane decat sa descoperi modelele noastre superbe, pe care le vei indragi de la prima vedere.

Te asteptam in magazinul nostru online sa alegi sursele de iluminat care iti plac cel mai mult si care te caracterizeaza in totalitate. Intra in lumea inedita a acestor obiecte si investeste in lumina ta, cea mai buna modalitate de a-ti pune in valoare decorul casei si atmosfera calduroasa pe care o emana caminul tau. Iti stam la dispozitie cu cele mai bune oferte de pe piata, astfel incat sa nu regreti alegerea facuta.

Citeste si: 3 factori care iti influenteaza somnul

Comentarii

Articole similare