De ce sa alegi lampadare pentru iluminatul incaperilor?

Versatile si moderne, lampadarele reprezinta o modalitate excelenta de a completa schema de iluminare dintr-o incapere. Daca iti place sa ai o casa plina de lumini, atunci cu siguranta iti vei dori sa amplasezi astfel de obiecte in orice spatiu: living, hol, dormitor, balcon sau camera de oaspeti.

De regula, aceste corpuri de iluminat sunt dispuse fie in coltul camerei, fie in spatele unei zone de relaxare, deoarece lumina emisa de acestea este utila pentru efectuarea diverselor activitati. Lampadarele se utilizeaza adesea si ca lampi de citit, iar unele modele sunt special concepute pentru a oferi o lumina mai puternica.

Iata de ce sa alegi astfel de produse disponibile si in oferta noastra si cum pot acestea sa imbunatateasca vizibil decorul casei tale!

1. Ai parte de o lumina ambientala extrem de placuta
Daca obisnuiesti sa te relaxezi seara cu o carte in mana sau chiar vizionand un film si simti ca ai nevoie de o lumina difuza si placuta, alege lampadare pentru living sau dormitor. Acestea te vor ajuta sa creezi o atmosfera extrem de odihnitoare si vor oferi impresia unui camin cald si primitor.

2. Sunt ideale si in camera copiilor
Cei mici obisnuiesc sa adoarma destul de greu, mai ales cand sunt lasati pe intuneric, astfel ca te poti gandi serios sa amplasezi un lampadar in coltul camerei copiilor. In acest mod, daca il vei lasa deschis pana acestia vor adormi, vei reusi sa creezi o atmosfera linistitoare in camera lor si ii vei ajuta sa depaseasca frica de intuneric.

3. Pot fi utilizate chiar si cand ai musafiri
Daca un musafir te viziteaza in timpul serii, poti sta alaturi de el la un pahar de vin la lumina lampadarului. Astfel, nu doar ca livingul tau va avea un aspect mai placut, dar vei reusi sa creezi un ambient relaxant, in care atat gazda, cat si musafirii sa se simta excelent.

Dupa cum vezi, lampadarele pot fi considerate adevarate elemente de decor intr-o incapere. Sunt suficient de mari pentru a avea un impact vizual semnificativ asupra oricarui spatiu si sunt, de asemenea, usor de deplasat dintr-un loc in altul al casei. Versatilitatea lor le face unul dintre cele mai eficiente corpuri de iluminat din perspectiva contributiei la decorul unei incaperi.

Unul dintre trucurile clasice de design interior pentru a face un spatiu mic sa para mai mare este de a utiliza cat mai multe elemente inguste si inalte. Din aceasta perspectiva, lampadarele inalte si subtiri sunt perfecte pentru a adauga inaltime si eleganta unei camere, folosind in acelasi timp putin spatiu.

Pe site-ul nostru vei gasi modele realizate din materiale de inalta calitate, cu un design armonios, modern si atractiv, astfel incat sa oferi locuintei tale acel ceva de care are nevoie. Investeste in piese deosebite si ofera-ti momente mai dese de relaxare cu ajutorul luminii oferite de aceste corpuri de iluminat de exceptie. Specialistii in materie de Home & Deco sustin ca utilitatea lor va dainui in timp si ca vor fi intotdeauna "la moda", indiferent de stilul in care au fost construite.

Citeste si: Corpuri de iluminat. Ce spun acestea despre tine?

Comentarii

Articole similare