Cadouri de casa noua: idei care vor impresiona orice proprietar

Esti in cautarea unor idei cadouri casa noua? Noi avem solutia pentru tine! Daca iti doresti sa iti impresionezi prietenii, rudele sau orice alta persoana draga din viata ta cu cadouri de casa noua, dar nu ai nicio idee, iti propunem sa citesti cele ce urmeaza, pentru a afla care sunt cele mai recomandate produse pe care le poti oferi in dar. Acestea trebuie sa fie utile, practice, dar sa se potriveasca si cu gusturile destinatarului.



Cum alegi cadoul de casa noua?


Inainte de toate, poate te intrebi cu ce se merge la casa noua si care ar fi darul potrivit pentru un astfel de eveniment. Ei bine, desi pare o sarcina dificila, alegerea cadoului de casa noua poate fi simpla, daca respecti cateva criterii. In primul rand, cauta un cadou care sa fie practic, sa aiba o utilitate pentru cel care il va primi. In al doilea rand, asigura-te ca este un dar pe gustul destinatarului, astfel incat sa-l surprinzi intr-un mod placut. Totodata, cadoul ar trebui sa ramana una dintre cele mai frumoase amintiri, asa ca ar fi bine sa alegi ceva care rezista in timp.


Cadouri de casa noua: traditii si obiceiuri


Cand vine vorba de un cadou de casa noua, traditiile cer ca acesta sa fie cat mai practic si util si, in acelasi timp, sa simbolizeze sporul casei si sa aduca noroc si belsug celor care tocmai s-au mutat intr-o noua locuinta. De regula, poti oferi un cos cu produse alimentare, dar te poti orienta si spre obiecte practice si rezistente, precum servicii de masa, accesorii pentru servire, un set de pahare etc.

      


Idei de cadouri de casa noua in functie de relatia cu proprietarul


Cadouri de casa noua pentru fini


Spre exemplu, daca esti in cautarea unui cadou de casa noua pentru fini, poti opta pentru aparate electrocasnice, vase pentru gatit, accesorii pentru bar si multe altele de acest tip.


Cadouri de casa noua pentru nasi


In schimb, daca alegi un cadou de casa noua pentru nasi, poti alege sa investesti mai mult, astfel incat darul sa fie cu totul si cu totul deosebit. Ce ai zice, spre exemplu, de corpuri de iluminat, precum veiozele si lampile sau, de ce nu, chiar un covor? Alese cu bun gust, aceste cadouri vor fi intotdeauna practice.


Cadouri de casa noua pentru prieteni


In cazul in care vrei sa achizitionezi un cadou de casa noua pentru prieteni, poti opta pentru produse de curatenie si organizare sau pentru diverse decoratiuni, precum rame si tablouri, cu care mergi intotdeauna la sigur.


        


Cadouri de casa noua pentru cupluri


Chiar si atunci cand vine vorba despre un cadou casa noua cuplu, accesoriile decorative reprezinta o alegere inspirata. Te poti orienta spre placute decorative cu mesaje, suporturi pentru lumanari, accesorii de aromoterapie etc.


Cadouri de casa noua pentru barbati


Daca esti invitat la cel mai bun prieten care tocmai s-a mutat intr-o noua locuinta si vrei sa ii oferi un cadou casa noua barbati, iti recomandam sa alegi un halat de baie sau un set de cutite si tacamuri, din caz ca acesta este pasionat de gatit.


       


Cadouri de casa noua pentru femei


Pentru femei, te poti gandi la un dar cu totul si cu totul special: o lenjerie de pat din cel mai fin si matasos material, intr-o culoare placuta, in care se va relaxa din plin.


       


Cadouri de casa noua pentru intreaga familie


La capitolul cadouri de casa noua pentru intreaga familie, te poti orienta catre o cuvertura de pat, articole vestimentare pentru adulti si jucarii pentru copii.


Cadouri inedite sau deosebite pentru casa noua


Vrei sa treci pe lista si cadouri inedite pentru casa noua? Ce spui de oglinzile decorative? Pe langa faptul ca pot da un aspect chic intregii incaperi, acestea pot transmite un simbol al prosperitatii. Un alt cadou deosebit de casa noua este si o bijuterie.


       

Cadouri feng shui pentru casa noua


Daca persoana careia vrei sa ii oferi darul este pasionata de arta feng shui-ului, o poti surprinde cu statuete simbolice sau cu pietre semipretioase care aduc energia pozitiva. Aceste cadouri feng shui pentru casa noua sunt oricand bine-venite!


Cadouri de casa noua handmade


Te gandesti sa faci un cadou de casa noua handmade? Ce zici de un saculet cu lavanda proaspat culeasa care sa inmiresmeze incaperile sau de un tablou pictat manual? Aceste daruri vor fi pastrate mult timp!


Cadouri de casa noua traditionale


Ti-ar placea sa primesti un cadou de casa noua traditional? Ofera tu unul celor dragi, mai intai! Te poti gandi la draperii si perdele cu motive traditionale, care sa insufleteasca orice decor.


Produse utile pentru o casa noua


Totodata, mai poti oferi si alte produse utile pentru o casa noua, cum ar fi o lampa pentru tantari sau un aparat electric pentru curatarea scamelor.


Urari si felicitari de casa noua care sa impresioneze proprietarul pana la lacrimi


Si pentru ca orice cadou trebuie insotit de o felicitare pe masura, iata cateva urari de casa noua pe care le poti atasa darului tau special:


  • Felicitari pentru noua locuinta! Sa o stapanesti sanatos!
  • Felicitari pentru mutare! Iti doresc sa iti gasesti fericirea in aceasta casuta nou-nouta!
  • Sa inchinam pentru noi inceputuri! Bravo pentru curajul de a incepe un nou capitol!


Ce sa nu oferi niciodata cadou cand cineva isi cumpara o locuinta noua


In final, trebuie sa stii ca exista si riscul de a “gafa” cateodata cu anumite cadouri. Din acest motiv, noi iti recomandam o lista cu cateva daruri pe care sa NU le oferi niciodata:


  • produse de ingrijire personala
  • produse de calitate indoielnica
  • animale de companie
  • vouchere cadou.

Comentarii