Ce lenjerii de pat sa alegi primavara?

Dintre toate anotimpurile, primavara te duce cu gandul la inflorire, bucurie, culoare si multa voiosie. Toate aceste stari si sentimente trebuie sa se regaseasca in fiecare colt din locul in care locuiesti, cu atat mai mult in dormitor. Daca iti place sa fii inconjurata de frumusete si vrei sa iti decorezi dormitorul in nuante pastelate, de primavara, alege lenjerii de pat cu un aspect fresh, care vor anima atmosfera. Iata care sunt propunerile noastre!

Imprimeuri florale, pentru starea ta de bine


Nu ai cum sa nu indragesti imprimeurile florale primavara, mai ales cand vine vorba de lenjerii de pat. Daca vrei sa te simti ca intr-o gradina multicolora in dormitorul tau, asigura-te ca ai cateva modele de lenjerii din bumbac pentru camera de odihna. Alege nuante pastelate sau culori vii si bucura-te de un colt de natura la tine acasa.

Inimioarele, veselie la superlativ


Daca esti o fire romantica si iti place sa dai un suflu nou dormitorului ori de cate ori vine primavara, alege lenjerii de pat cu inimioare. Acestea sunt disponibile intr-o varietate de culori, de la alb cu rosu pana la verde cu alb sau gri cu roz. Creeaza-ti propriul loc de poveste in patul tau si rasfata-te cu perne si pilote pufoase, care sa te incalzeasca si sa iti ofere o stare permanenta de relaxare.

Fructele, vitamine pentru fericire


Orice femeie are si o parte mai copilaroasa, prin urmare nu te sfii sa incerci articole pentru pat cu delicioasele fructe care iti fac cu ochiul primavara. Descopera modelele cu mere, piersici, cirese, capsuni, ananas si bucura-te de mai multa culoare in viata ta. Construieste-ti camera de vis si cu siguranta vei dormi excelent in fiecare noapte.

Daca nu iti plac motivele florale sau imprimeurile cu fructe colorate, alege simplitatea unor lenjerii damasc. Acestea sunt disponibile in mai multe culori, de la rosu pasional si roz dulce pana la albastru intens si verde crud. Mizeaza pe culoare si pastreaza restul elementelor din camera cat mai simple. Numai asa, vei reusi sa pui in lumina patul si sa il transformi intr-o oaza de relaxare.

In cazul in care iti place sa te rasfeti si simti nevoia de o nota rafinata pentru aceasta primavara, descopera colectia noastra de lenjerii de lux, produse in care eleganta si bunul gust se impletesc armonios. Acestea sunt confectionate din bumbac satinat si tesaturi fine, multe modele fiind brodate cu pricepere si multa rabdare.

Le poti folosi pentru dormitorul personal sau pentru camera de oaspeti, asadar asigura-te ca te orientezi asupra nuantelor deschise, care sa ofere mai multa luminozitate incaperii. Tot in categoria lenjerii de primavara mai poti include si tesaturile foarte subtiri, precum satinul sau matasea, acestea fiind ideale atunci cand temperaturile cresc usor in termometre si caldura incepe sa se resimta tot mai mult si in timpul noptii.

Dupa cum vezi, primavara aceasta ai de unde alege in materie de articole pentru pat. Te asteptam in magazinul nostru online casamoise.ro sa descoperi produsele pe care ti le-am pregatit si sa achizitionezi tot ceea ce iti place!


Comentarii

Articole similare

Cum inveti copilul sa doarma singur?
Cum inveti copilul sa doarma singur?
Atunci cand ai un copil, toata atentia ta este asupra lui, cu atat mai mult noaptea, cand simti ca trebuie sa ai mai multa grija de cel mic. Daca pana acum l-ai tinut aproape de pieptul tau, l-ai...