Zodii care iubesc somnul mai mult decat orice!

Astrele pot spune multe lucruri despre noi, de la felul in care aratam, pana la obiceiurile si preferintele de zi cu zi. Spre exemplu, la capitolul odihna, exista cateva semne zodiacale care ar putea lua un premiu pentru "cine doarme mai mult" sau "cui ii place sa doarma aproape non-stop". Este si cazul tau? Vezi daca te regasesti in topul acelor zodii care iubesc somnul mai mult decat orice!

Taur

Chiar daca sunt impulsivi si dinamici, asta nu inseamna ca nativii Taur nu se pot bucura de pauze de somn lungi si dese. Acestia nu doar ca adora sa isi faca siesta ori de cate ori au ocazia in lenjerii de pat moi si catifelate, dar prefera si o companie buna atunci cand se odihnesc. Romantici si pasionali, nativii Taur obisnuiesc sa se relaxeze in dormitor alaturi de persoana draga, iar somnul alaturi de ea sau el este cel mai bun "medicament". De asemenea, ei obisnuiesc sa isi calculeze orele de somn pe noapte, plus somnul de pranz, pentru a se asigura ca beneficiaza de toate avantajele pe termen lung in ceea ce priveste frumusetea si sanatatea.

Leu

Nativii Leu ar dormi si ar lenevi toata ziua, mai ales in anotimpul calduros, cand nu prea au chef sa faca mai nimic. Pe langa faptul ca obisnuiesc sa se trezeasca tarziu si isi fac singuri programul de odihna, fara sa tina cont de reguli sau alte impedimente, acestia pot fi declarati castigatori la capitolul zodii care iubesc somnul mai mult decat orice. Daca le oferi sansa sa doarma intr-un spatiu intunecos, racoros, dupa ce au mancat copios, se vor simti ca in paradis.

Scorpion

Chiar daca au foarte multe lucruri de spus si de facut, nativii Scorpion stiu sa se relaxeze in timpul liber. Cei care nu iubesc frigul se vor adaposti intr-un pat pufos si calduros, la o serie de filme si documentare, in timp ce nativii mai energici vor prefera sa asculte muzica in pat, sa citeasca, ba chiar si sa asiste la o bataie cu perne. Totusi, cand isi consuma energia, chiar si cei mai puternici ajung sa doarma pe unde apuca. Ar fi bine sa nu ii deranjezi cu zgomote sau lucruri inutile, caci in viziunea lor somnul primeaza si orice altceva poate astepta fara probleme.

Pesti

Visatori si mereu cu gandul la lucruri desprinse din lumea lor ideala, nativii Pesti nu ar spune "nu" somnului, indiferent de locul in care sunt. Atunci cand dorm sau incearca sa adoarma, acestia se simt mai aproape de visurile lor, de lucrurile la care se gandesc mereu si pe care le viseaza chiar si cu ochii deschisi. Pentru ca sunt calmi si cugetatori, acestia nu au o problema in a adormi rapid si usor. Nu au nevoie de sedative sau de artificii pentru a-si gasi usor o pozitie confortabila demna de a intra in lumea viselor. De aceea, nativii Pesti pot fi considerati in topul acelor zodii care iubesc somnul mai mult decat orice.

Tu te-ai regasit in topul acelor zodii care iubesc somnul mai mult decat orice?


Citeste si: Lucruri interesante despre cascat inainte si dupa somn

Comentarii