Ansamblu pentru pisici cu litiera, 57,5 x 50 x 140 cm, plus / PAL melaminat, grej / alb, Feandrea

64500 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU PCT113G01
Estimare livrare 17 mai – 28 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Ansamblu pentru pisici cu litiera, 57,5 x 50 x 140 cm, plus / PAL melaminat, grej / alb, Feandrea - Descriere

Mobilier pentru pisici 2 în 1: Cu combinația de stalpi pentru zgâriat și litieră pentru pisici, felina ta primește un loc pentru a observa, a se juca, relaxa și își satisface nevoile, ocupând doar o suprafață de 57.5 x 50 cm - un adevărat salvator de spațiu.

Distracție nelimitată și confort: Trei stâlpi detașabili cu mingii de plus, stâlpi de zgriat din sisal, o suprafata superioară bine căptușită, o casuta pentru pisici și un patut pufos pentru somn - cu acest ansamblu, pisicile tale nu se vor plictisi.

Mai multă intimitate, mai puțin miros: Datorită construcției închise, această litieră pentru pisici oferă un loc privat în care felina ta se simte în siguranță pentru a-și satisface nevoile, iar murdăria este redusă. Poate fi folosită precum casă pentru pisici sau pentru depozitarea accesoriilor pentru animalele de companie.

Durabil: Realizat din PAL melaminat și sisal natural de înaltă calitate, este stabil pentru ca pisicile să urce și să coboare, rezistent la uzură și zgârieturi pentru ghearele neliniștite și durabilă pentru bucurie îndelungată.

Ușor de curățat: Toate pernuțele sunt detașabile și lavabile. Datorită suprafeței netede a panourilor, poți șterge ușor părul și murdăria cu o cârpă - curățarea acestui mic pom pentru pisici este simplă.

Trei jucării de plus de rezervă: Dacă pisica ta s-a distrat prea mult cu jucăriile de plus și le-a deteriorat sau nu ești fan al clopoțeilor, acest ansamblu de interior vine cu 3 mingii de plus de rezervă fără clopoțel, astfel încât să le poți înlocui dacă este nevoie.


Material cadru / litiera: PAL melaminat

Material stalpi: sisal

Material pernute: plus cu densitatea 500 g/m²

Dimensiune: 57,5 x 50 x 140 cm

Greutate: 18,4 kg

Pachetul contine:

1x ansamblu pentru pisici 2 in 1

accesorii de asamblare

instructiuni

1x accesoriu de fixare

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
PCT113G01
Brand
Culoare
Alb, Grej
Material
PAL melaminat, Plus, Sisal
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Ansamblu pentru pisici cu litiera, 57,5 x 50 x 140 cm, plus / PAL melaminat, grej / alb, Feandrea - game variate de modele si culori!