Bancheta hol, 100 x 30 x 44 cm, PAL melaminat, maro, Vasagle

41000 RON (TVA inclus) 43500 RON
livrare gratuita
Cod produs - SKU LHS130B01
Estimare livrare 16 mai – 27 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Bancheta hol, 100 x 30 x 44 cm, PAL melaminat, maro, Vasagle - Descriere

Utilizare versatilă: Ridicați nivelul spațiului dvs. cu o bancheta pentru pantofi versatilă! Ideală pentru cămine studențești, apartamente, holuri, vestibule sau dormitoare, această bancheta se va integra perfect în decorul casei dvs. și va menține casa organizată și primitoare.

Capacitate mare: Această bancheta pentru pantofi, cu dimensiunile de 100 x 30 x 44 cm, dispune de un compartiment de depozitare cu adâncimea de 7 cm sub șezut, permițându-vă să ascundeți mănuși, cărți și altele. Rafturile deschise de dedesubt pot ține până la 8 perechi de pantofi sau echipamentul sportiv.

Calitate robustă și de durată: Confecționată din panouri de PAL melaminat de 15 mm grosime, această bancheta se mândrește cu o capacitate de sustinere de 150 kg. Spuneți adio nesigurantei și scârțăitul și bucurați-vă de designul său puternic și durabil pentru mulți ani înainte.

Șezut confortabil: Această bancheta cu spatiu pentru depozitare, dotată cu o pernă cu spumă de 4 cm grosime acoperită cu piele ecologica (poliuretanica) durabilă și ușor de întreținut, oferă un loc confortabil pentru a vă așeza și încălța sau pentru a vă odihni chiar și pentru perioade prelungite.

Detalii gândite: Cu confortul dvs. în minte, bancheta pentru pantofi dispune de 2 balamale robuste care asigură stabilitatea și previn închiderile accidentale. Mânerele de pe ambele părți fac ca mutarea dintr-o cameră în alta să fie fără efort.


Material perna: spuma / piele ecologica

Material cadru: PAL melaminat

Dimensiune: 100 x 30 x 44 cm

Greutate: 18,2 kg

Pachetul contine:

- 1x bancheta

- accesorii de asamblare

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
LHS130B01
Brand
Nr rafturi
3
Culoare
Maro, Negru
Material
PAL melaminat, Piele Ecologica, Spuma
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Bancheta hol, 100 x 30 x 44 cm, PAL melaminat, maro, Vasagle - game variate de modele si culori!