Birou de studiu cu raft si sac depozitare, 80 x 55 x 90 cm, PAL melaminat / metal, negru, Vasagle

38600 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU LWD080B01
Estimare livrare 16 mai – 27 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Birou de studiu cu raft si sac depozitare, 80 x 55 x 90 cm, PAL melaminat / metal, negru, Vasagle - Descriere

Sesiune de idei: Metal, PAL, maro, negru, rustic, industrial... gata! Este biroul cu o combinatie creativa de rafturi rustice maro si metal negru industrial de care ai nevoie pentru a fi mai inventiv la munca!

Putin mai sus, putin mai sanatos: Ridica-ti ecranul cu 14,6 cm cu ajutorul raftului pentru monitor, astfel incat sa poti vedea totul la nivelul ochilor si sa lucrezi intr-o postura sanatoasa, fara a te confrunta cu dureri de gat si spate in timpul muncii.

Stanga sau dreapta? Alegerea iti apartine: Instaleaza pur si simplu sacul de panza pe partea stanga sau dreapta a acestui birou asa cum doresti, si apoi este gata sa gazduiasca agenda ta, telefonul, biletele adezive si stick-ul USB, tinand toate necesitatile tale de lucru la indemana.

Stabilitatea merge mai departe aici: Structura robusta din metal ofera o stabilitate excelenta, dar nu se opreste aici. Barele in forma de X de pe spate imbunatatesc stabilitatea. Ce zici de picioarele reglabile? Ei bine, acestea tot mentin biroul stabil chiar si pe podele usor denivelate.

Timpul tau de lucru conteaza: Asamblarea simpla este asigurata, chiar si cand urmarim utilitatea si stabilitatea. Cu piese numerotate si instructiuni clare, asamblarea acestui birou din colectia ALINRU va fi finalizata cu usurinta, astfel incat sa poti reveni rapid la munca.

Material: metal, PAL melaminat

Dimensiune: 80 x 55 x 90 cm

Capacitatea maxima de sustinere: 50 kg

Pachetul contine:

1x birou de studiu

1x kit de asamblare

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 100.5 x 65 x 8.3 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
LWD080B01
Categorii
Greutate
12.6 kg
Brand
Nr rafturi
1
Culoare
Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Birou de studiu cu raft si sac depozitare, 80 x 55 x 90 cm, PAL melaminat / metal, negru, Vasagle - game variate de modele si culori!