Cadru pat cu somiera si model decorativ, metal, negru, Vasagle

56000 RON (TVA inclus) 62100 RON
livrare gratuita
Cod produs - SKU RMB063B01
Estimare livrare 17 mai – 28 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Cadru pat cu somiera si model decorativ, metal, negru, Vasagle - Descriere

Iubind simplitatea dar eleganta: Creati-va refugiul de vis cu acest cadru de pat metalic. Silueta simpla si modelele elegante de pe panoul de la picioare si capatul patului adauga stil, facand din acest cadru de pat o alegere de succes pentru dormitorul dvs. (si pentru portofelul dvs.).

Spatiu redus? Fara probleme! Cu o dimensiune compacta de 198 x 141.8 x 86.4 cm - acest cadru de pat dublu, potrivit pentru o saltea de 140 x 190 cm (nu este inclusa), se va potrivi cu usurinta in camerele cu spatiu limitat, avand decor de la minimalist modern pana la farmec industrial.

Fericire de lunga durata: Merita sa te bazezi pe el, acest cadru solid este sustinut de un cadru din metal, consolidat de 9 picioare metalice si intarit de bare metalice; aceasta echipa sustine in mod colectiv pana la 225 kg.

Asamblarea a devenit mai usoara: Stim ca nu toata lumea este expert in lucrarile de tip DIY (facute singur). De aceea va punem la dispozitie accesorii de asamblare, instructiuni usor de urmarit si un design convenabil de cadre pliabile. Asamblarea acestui pat dublu nu va necesita mult efort!

Dificultati in luarea deciziilor? Puteti sa va urmati oricare dintre ideile de design—folositi-l in caminul dvs. pentru a adauga estetica puternica, luati-l in camera de oaspeti pentru cand prietenii raman peste noapte, plasati-l in camera copilului pentru a rezista la jocurile vioaie, sau...

Material: metal acoperit cu vopsea pulbere

Dimensiune: 198 x 141.8 x 86.4 cm

Capacitatea maxima de sustinere: 225 kg

Pachetul contine:

1x cadru pat

accesorii de asamblare

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 147 x 41 x 9.5 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
RMB063B01
Greutate
21 kg
Brand
Culoare
Negru
Material
Metal
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Cadru pat cu somiera si model decorativ, metal, negru, Vasagle - game variate de modele si culori!