Canapea modulara, tapitata, extensibila, cu spatiu pentru depozitare, Thiago L02, Eltap

eltap
7.31000 RON (TVA inclus)
eltap
livrare gratuita
Cod produs - SKU TH_xx_L02
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
Te-ar putea interesa si
Canapea modulara, tapitata, extensibila, cu spatiu pentru depozitare, Thiago L02, Eltap - Descriere

Thiago este un colțar în formă de U multifuncțional, elegant și spațios care poate fi o notă de lux finală pentru orice sufragerie.

Este un mobilier de înaltă calitate, sinonim cu confortul și clasa, datorită, printre altele, spumei inovative HR, care crește elasticitatea și rezistența sezutului.

În spatele lui Thiago cu dimensiuni de 350 x 202 x 90 cm, se află nu doar confort, ci și nopți bine dormite printr-o suprafață mare de dormit.

Tipul de mecanism pliabil al canapelei-delfin îți permite să desfășori canapeaua ușor și fără efort, aceasta transformându-se într-un pat spațios de 125 x 265 cm.

În plus, canapeaua noastră de colț este de asemenea echipată cu un spațiu practic și spațios pentru depozitarea lenjeriei de pat situat în otoman.

Printre caracteristicile acestui model putem include un cotieră largă, spătar tapițat, tetiere reglabile, pernă decorativă inclusă, precum și o multitudine de variante în culori bogate.

Dacă sunteți curioși să aflați ce alte lucruri are de oferit Thiago-ul nostru - vă invităm să testați acest colțar de canapea.

Materiale tapiterie: Omega 68, Omega 86, Omega 91, Paros 02, Paros 05, Paros 06, Sawana 05, Sawana 14, Sawana 21, Soft 11, Soft 17

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
TH_xx_L02
Brand
Stil
Modern
Latime
202 cm
Inaltime
90 cm
Lungime
350 cm
Material cadru
Lemn de pin
Greutate maximă suportată
450 kg
Tara de Origine
Polonia
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Canapea modulara, tapitata, extensibila, cu spatiu pentru depozitare, Thiago L02, Eltap - game variate de modele si culori!