Coltar extensibil, 270x165x80 cm, Conforti L, Eltap

eltap
3.68000 RON (TVA inclus)
eltap
livrare gratuita
Cod produs - SKU CF_xx_L
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
Te-ar putea interesa si
Coltar extensibil, 270x165x80 cm, Conforti L, Eltap - Descriere

Simplitatea și eleganța merg mână în mână, cu canapeaua de colț Conforti ca cea mai bună dovadă.

Acest model clasic se armonizează perfect cu interioarele moderne, clasice și scandinave.

Conforti este combinația perfectă pe care toată lumea care iubește canapelele de colț o așteaptă: linii de design simple, construcție robustă și șezut moale.

Finisajul este un material elegant de tapițerie, cu capitonaj stilat pentru a adăuga mai multă expresivitate.

Opțiunile de culoare în două tonuri vă ajută să alegeți cu ușurință finisajul potrivit pentru a se potrivi cu stilul predominant al camerei.

Construcția stabilă și dovedită, precum și materialele de calitate superioară, înseamnă că această canapea este construită pentru a rezista de-a lungul anilor, rămânând într-o formă excelentă.

Colțarul Conforti captivează prin liniile sale simple de design, motiv pentru care este o alegere populară pentru cei care preferă o atmosferă interioară rafinată și neafectată.

Mobilier Conforti: confort pentru a visa Mobila tapițată ar trebui să fie în primul rând foarte confortabilă, pentru a vă permite să vă destindeți și să vă relaxați în cel mai bun mod posibil.

Colțarul Conforti are un profil optim pentru a susține corect corpul în timp ce vă relaxați, reducând astfel tensiunea de pe spate.

Scaunele sunt construite cu arcuri continue și spumă T30, oferind o bună reziliență și un nivel ridicat de confort, cu suficientă fermitate pentru a preveni depresiuni inestetice sau lăsarea suprafeței.

Acesta este, de asemenea, un pat-canapea. Sistemul de conversie rabatabil înseamnă o transformare ușoară și fără efort a canapelei într-un pat.

Măsurând 270x165x80 cm ca canapea, plus 200x126 cm ca pat, canapeaua de colț Conforti se bucură de un imens succes în sectorul său de canapele mari.

Este o piesă fantastică de mobilier pentru lounge în timpul zilei și apoi se transformă într-un pat confortabil pentru un somn plăcut pe parcursul nopții.

Dacă vă place mobilierul discret, care este încântător prin detaliile sale rafinate și accentele subtile, atunci colțarul Conforti este o alegere ideală pentru acel spațiu din camera dvs. de zi.

Materiale tapiterie: Berlin 01, Berlin 03, Sawana 05, Sawana 14, Sawana 16, Soft 11, Soft 17, Soft 33, Soft 66

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
CF_xx_L
Brand
Stil
Traditional
Latime
165 cm
Inaltime
78 cm
Lungime
275 cm
Material cadru
Lemn de pin
Tara de Origine
Polonia
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Coltar extensibil, 270x165x80 cm, Conforti L, Eltap - game variate de modele si culori!