Coltar extensibil cu spatiu pentru depozitare, 240x240x90 cm, Canis 1, Eltap

eltap
3.34000 RON (TVA inclus)
eltap
livrare gratuita
Cod produs - SKU CAN_xx_01
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
Te-ar putea interesa si
Coltar extensibil cu spatiu pentru depozitare, 240x240x90 cm, Canis 1, Eltap - Descriere

Canapea de colț Canis: simplitate îndrăzneață Canapeaua colțar Canis combină o construcție robustă și dovedită cu teme de design tradițional și caracteristici moderne, cum ar fi tapițeria disponibilă în multe opțiuni de culori, plus picioarele de lemn ca accente elegante.

Dacă preferi accente sobre, subestimate și stilul scandinav, vei adora acest lucru pentru paleta sa standard de culori care se potrivește bine cu celelalte obiecte de mobilier.

Dar dacă iubiți designul progresiv, puteți avea acest colțar într-o combinație de nuanțe discrete cu unele contrastante și îndrăznețe.

Sezutul este umplut cu arcuri Bonnell și căptușit cu spumă T25, care sunt rezistente, durabile și se reformează pentru a maximiza confortul dvs.

Liniile simple ale canapelei o transformă într-un design versatil, iubit de cei mai exigenți clienți care nu se vor mulțumi decât cu cel mai bun pentru relaxarea lor esențială.

Măsurând 240x240x90 cm, oferă mult spațiu în care să vă relaxați.

Canapeaua de colț Canis funcționează bine ca o piesă de mobilier tapițată pentru camera dvs. de zi și se transformă la fel de bine într-un pat. Actionarea intuitivă a arcului permite transformarea rapidă a canapelei în spațiu de dormit, oferind în același timp acces la spațiul generos de depozitare a lenjeriei de pat.

Colțarul Canis este un mod minunat de a vă bucura de timpul liber, locul perfect pentru a vă relaxa după o zi grea de muncă.

Căutați să vă mobilati casa cu mobilier tapițat care combină eleganța, stilul modern, liniile simple și marele confort? Canapeaua de colț Canis le are pe toate, combinate într-un stil grandios.

Materiale tapiterie: Berlin 01, Berlin 03, Sawana 05, Sawana 14, Sawana 16, Sawana 21, Soft 11, Soft 17, Soft 29, Soft 33, Soft 66

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
CAN_xx_01
Brand
Stil
Traditional
Latime
235
Inaltime
90 cm
Lungime
235 cm
Material cadru
Lemn de pin
Material umplutura
Spuma T30
Tara de Origine
Polonia
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Coltar extensibil cu spatiu pentru depozitare, 240x240x90 cm, Canis 1, Eltap - game variate de modele si culori!