Coltar tapitat, extensibil, cu spatiu pentru depozitare, 239x150x86 cm, Giulio, Eltap

2.59000 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU GIU_XX_01
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
Te-ar putea interesa si
Coltar tapitat, extensibil, cu spatiu pentru depozitare, 239x150x86 cm, Giulio, Eltap - Descriere

Coltar Giulio

Îți place mobilierul expresiv și combinațiile de culori neobișnuite? Colțul Giulio ar putea fi piesa de spectacol a sufrageriei tale.

Coltar Giulio: perfectiunea in designul interior unic

Mobilierul tapițat trebuie să fie confortabil și ușor la ochi. Coltarul Giulio le realizeaza pe ambele. Potențialul somptuos de relaxare se îmbină cu un design care nu este nimic banal, formând o canapea modernă, care este acasă în camerele de zi moderne, de designer. Inserțiile de accent vii și contrastante pe laterale alternează cu culoarea principală pe toată canapeaua de colț, oferind un finisaj unic în combinație cu perne mari în același design bicolor, contrastant.

Cu acest stil, canapeaua de colț poate deveni cu ușurință caracteristica cheie a sufrageriei tale. Selecția de potriviri de culoare ar trebui să vă permită să găsiți opțiunea potrivită preferințelor dvs. Aceste opțiuni variază de la culori discrete la cele mai îndrăznețe și mai contrastante.

Coltar Giulio: foarte confortabil si complet functional

Coltarul Giulio ofera un stil extraordinar si o functionalitate deosebita.

Măsurând 239x150x86 cm, oferă spațiu amplu pentru activitățile tale de agrement fără a copleși camera. Funcționează la fel de bine în camerele de zi mari ca și în studiourile mici.

A fi o canapea extensibilă este un alt avantaj. Sertarul de jos extensibil și spătarul rabatabil oferă o modalitate simplă și intuitivă de a-l transforma dintr-o canapea într-un pat de 125x195 cm. Setarea acestuia ca pat vă oferă și acces la depozitul de lenjerie de pat.

Giulio are spătare cu un profil optim și perne suplimentare pentru a îmbunătăți nivelul de confort. Cotierele moi și scaunele stabile realizează genul de relaxare acasă la care nu se visa până acum.

Umplutura este spuma rezistenta T2542, care revine cu usurinta la forma corespunzatoare, astfel incat sa te poti bucura de canapea multi ani fara a prejudicia aspectul ei minunat. Dacă vrei să adaugi puțină energie atmosferei camerei tale, alege canapeaua de colț Giulio, extraordinar de unică.

Materiale tapiterie: Alova 04, Alova 10, Alova 36, Alova 46, Alova 48, Alova 66, Alova 68, Kronos 07, Kronos 09, Kronos 19, Paros 05, Paros 06

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
GIU_XX_01
Stil
Traditional
Latime
150 cm
Inaltime
86 cm
Lungime
239 cm
Material cadru
Lemn de pin
Material umplutura
Spuma T30
Greutate maximă suportată
270 kg
Tara de Origine
Polonia
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Coltar tapitat, extensibil, cu spatiu pentru depozitare, 239x150x86 cm, Giulio, Eltap - game variate de modele si culori!