Coltar tapitat, extensibil, cu spatiu pentru depozitare, 250x90x90 cm, Aris 01, Eltap

3.10000 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU AS_xx_01
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
Te-ar putea interesa si
Coltar tapitat, extensibil, cu spatiu pentru depozitare, 250x90x90 cm, Aris 01, Eltap - Descriere

Canapeaua colț Aris - versatilă în stil Mobilierul de lounge este un element cheie al oricărui decor de living.

Canapeaua colț Aris combină designul clasic cu finisajele moderne.

Tapiteria în două culori conferă piesei de mobilier un caracter unic, integrându-se perfect în interioarele tradiționale, minimaliste, moderne sau retro.

O canapea colț spațioasă, cu dimensiunile de 250x150x90 cm, este perfectă ca piesă de mobilier de relaxare în timpul zilei.

Funcția de dormit este un avantaj suplimentar, datorită căreia canapeaua colț este și un loc potrivit pentru odihnă pe timp de noapte.

Canapeaua colț se va potrivi perfect într-un living spațios, creând decorația centrală a camerei, precum și într-o cameră mică, servind în același timp ca și canapea și pat.

Aris a fost echipat cu două locuri spațioase pentru lenjerie - unul dintre ele este situat în otomană, deschis convenabil cu un mecanism de suport cu arc, iar celălalt este disponibil când este desfăcut pentru funcția de dormit.

Utilizarea canapelei colț este confortabilă datorită mecanismului simplu și testat. Pentru a transforma un mobilier de relaxare într-un pat, este suficient să tragi partea din față a canapelei colț, plasând un spătar pe ea - utilizarea acestui tip de aranjament asigură utilizarea confortabilă și fără probleme, garantând în același timp mecanismul fără defecțiuni.

Canapelele colț Aris - o garanție a confortului Confortul odihnei este una dintre cele mai importante caracteristici pe care mobilierul tapitat ar trebui să le îndeplinească. Canapeaua colț Aris îndeplinește această funcție într-o sută la sută. Toate datorită faptului că acest model este realizat din bonell și spumă T2542. Datorită acestui fapt, șezutul este extrem de moale, menținând în același timp flexibilitatea și asigurând suportul și stabilizarea adecvată a corpului în timpul odihnei.

Dacă apreciați relaxarea acasă și preferați mobilierul multifuncțional, canapeaua colț Aris va îndeplini așteptările dvs.

Materiale tapiterie: Berlin 01, Berlin 03, Malmo 83, Malmo 96, Sawana 14, Sawana 21, Soft 11, Soft 17, Soft 29, Soft 33, Soft 66

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
AS_xx_01
Stil
Modern
Latime
150 cm
Inaltime
90 cm
Lungime
250 cm
Material cadru
Lemn de pin
Material umplutura
Spuma T30
Greutate maximă suportată
270 kg
Tara de Origine
Polonia
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Coltar tapitat, extensibil, cu spatiu pentru depozitare, 250x90x90 cm, Aris 01, Eltap - game variate de modele si culori!