Comoda cu 6 Rafturi, PAL Melaminat, Maro / Negru, Vasagle

42000 RON (TVA inclus) 47800 RON
livrare gratuita
Cod produs - SKU LLS104B01
Estimare livrare 20 mai – 29 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Comoda cu 6 Rafturi, PAL Melaminat, Maro / Negru, Vasagle - Descriere

Farmec industrial: Inspirat de cladiri vechi de fabrici, stilul industrial aspru emană un farmec unic. PAL de culoare maro inchis, metal negru - Trezeste designerul din tine si incanta-ti casa cu aceasta etajera in stil industrial.

Functia acestei etajere?: Tu decizi! Doresti sa folosesti acest obiect de mobilier ca o biblioteca in birou? Ca un suport pentru televizor sau o etajera pentru plante in sufragerie? Sau ca o etajera pentru jucarii in camera copiilor? Este decizia ta!

Pentru ca aceasta comoda are margini ridicate in zona din spate si bare transversale pe laterale pentru a proteja obiectele tale de cadere. In plus, picioarele reglabile si protectia impotriva inclinarii ofera stabilitate suplimentara.

Un companion fidel: realizata din metal robust si PAL de calitate superioara, aceasta etajera ofera suport stabil pentru carti grozave si obiecte grele (capacitate totala de incarcare de pana la 50 kg). Sau poate doresti sa pui un televizor pe raftul superior?

Autorul tau preferat este... Vasagle: Datorita instructiunilor ilustrate si clare. In plus, Vasagle furnizeaza piese individuale etichetate, astfel incat sa poti asambla aceasta etajera de 120 x 33 x 80 cm intr-un timp foarte scurt.


Dimensiune pachet: 128.5x40x13 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
LLS104B01
Greutate
21 kg
Brand
Numar sertare/rafturi
6
Culoare
Maro, Negru
Material
Metal, PAL
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Comoda cu 6 Rafturi, PAL Melaminat, Maro / Negru, Vasagle - game variate de modele si culori!