Cos de Gunoi cu 3 Compartimente pentru Reciclare, Metal / Plastic, Volum 24 L, Negru / Albastru, Vasagle, LTB24BK

songmics
35000 RON (TVA inclus) 38000 RON
songmics
livrare gratuita
Cod produs - SKU LTB24GS
Estimare livrare 16 mai – 27 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Cos de Gunoi cu 3 Compartimente pentru Reciclare, Metal / Plastic, Volum 24 L, Negru / Albastru, Vasagle, LTB24BK - Descriere

Faci totul: Spune adio cosului tau de gunoi ruginit si invita acest cos elegant cu trei compartimente sa isi faca loc in bucatarie, birou sau chiar in garaj - mascand si sortand deseuri - creeaza-ti propria statie de reciclare!

Cos puternic cu capac ermetic: Acest cos de reciclare cu un corp solid din metal este construit pentru a rezista ani de utilizare fara sa te dezamageasca, iar capacul ermetic face o treaba excelenta in a mentine mirosurile inchise.

Sorteaza dupa culoare: Oferind o oportunitate minunata de a-ti invata copiii sa recicleze si de a reduce curatenia pentru adulti, acest cos de gunoi cu 3 pedale codate pe culori ajuta la sortarea diferitelor tipuri de materiale reciclabile fara bataie de cap si identificarea rapida a compartimentelor.

O promisiune simpla: Ouch! Sacul interior a alunecat si s-a rupt, creand accidental o balta unsuroasa in cos? Nu-ti face griji, fiecare compartiment vine cu un cos interior detasabil si manere, ceea ce inseamna ca golirea si curatarea nu vor fi deloc dificile.

Ce primesti: Un cos de gunoi de 24L cu 3 compartimente, pedale codate pe culori si cosuri interioare detasabile pentru o eliminare usoara a deseurilor si reciclare fara probleme.

Material: metal, plastic

Dimensiune totala (cu capacul inchis): 46x24.5x39.5 cm

Inaltime cu capacul deschis: 63.5 cm

Dimensiune cos interior: 14x23x35 cm

 
Dimensiune pachet: 51.5x45.5x33.5 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
LTB24GS
Greutate
5.16 kg
Brand
Culoare
Albastru, Negru
Material
Metal, Plastic
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Cos de Gunoi cu 3 Compartimente pentru Reciclare, Metal / Plastic, Volum 24 L, Negru / Albastru, Vasagle, LTB24BK - game variate de modele si culori!