Cos de Rufe cu Raft si 3 Compartimente, MDF / Metal, Maro / Negru, Vasagle, BLH301B01

37000 RON (TVA inclus) 40500 RON
livrare gratuita
Cod produs - SKU BLH301B01
Estimare livrare 15 mai – 24 mai.
Vezi alte optiuni
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Cos de Rufe cu Raft si 3 Compartimente, MDF / Metal, Maro / Negru, Vasagle, BLH301B01 - Descriere

3 Saci, 1 Raft: Atat de mult spatiu de depozitare! Sorteaza-ti rufele cu cei trei saci din material textil tip Oxford (38L per sac), si aseaza detergentul si balsamul pe raft. Toate nevoile tale de depozitare pentru o zi usoara de spalat sunt indeplinite de acest cos de rufe.

Saci extensibili si detasabili: Trage afara sacii din material textil tip Oxford, deschide benzile cu arici tip velcro, indeparteaza sacii de rufe si transporta-i comod la masina de spalat - spalatul hainelor poate fi atat de usor cu acest cos de rufe.

Mare putere, mare stabilitate: Cadrul robust din metal si raftul din MDF de inalta calitate ofera suport solid (raftul: maxim 45 kg; per sac: maxim 8 kg). Picioarele ajustabile si sistemul de prindere adauga stabilitate.

Asamblare fara stres: Nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la asamblare. Instructiunile usor de urmarit si partile etichetate clar te vor ajuta sa asamblezi acest cos de rufe intr-un timp scurt.

Un ajutor versatil in fiecare zi: Acest cos de rufe cu 3 compartimente si 1 raft se potriveste perfect in baie sau dormitor si te ajuta sa tii haosul ascuns si obiectele folosite des accesibile.

Culoare: maro / negru

Material: MDF, metal, tesatura tip Oxford

Dimensiune produs: 92.5 x 33 x 71 cm

Dimensiunea unui sac: 25 x 30 x 51 cm 

Capacitatea maxima de sustinere a blatului: 45 kg

Capacitatea maxima de sustinere a sacului: 8 kg

Pachetul contine:

1 x cos de rufe

2 x protectie pentru inclinare

1 x kit de accesorii

1 x instructiuni

NOTA: Copiii nu au voie să se urce sau să se joace cu produsul din motive de siguranță. Vă rugăm să fixați produsul pe perete cu kitul pentru prindere furnizat pentru a asigura utilizarea în siguranță. Nu stați pe produs pentru a preveni răsturnarea acestuia. Aveți grijă când trageți afară și împingeți coșurile de rufe pentru a evita ciupirea degetelor. Sacii din material textil nu sunt potrivite pentru spălarea la mașină.


Dimensiune pachet: 97.5x40x9.5 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
BLH301B01
Greutate
7.9 kg
Brand
Culoare
Maro, Negru
Material
MDF, Metal, Tesatura Oxford
Tara de Origine
Germania
Taguri
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Cos de Rufe cu Raft si 3 Compartimente, MDF / Metal, Maro / Negru, Vasagle, BLH301B01 - game variate de modele si culori!