Cos de rufe cu suport umerase, 108,5 x 44 x 172 cm, metal / poliester, gri, Songmics

songmics
26600 RON (TVA inclus) 31000 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
songmics
Cod produs - SKU RLS44GS
Estimare livrare 17 mai – 28 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Cos de rufe cu suport umerase, 108,5 x 44 x 172 cm, metal / poliester, gri, Songmics - Descriere

Capacitate de 200 L și o bara pentru agățat haine: Cu o capacitate de 200 L și o bara pentru agățat haine de 108,5 cm, acest coș de rufe cu roți îți oferă mult spațiu de stocare pentru a-ți organiza toate rufele și adaugă spațiu suplimentar pentru agățat în camera ta sau în camera de spălat.

4 saci, sortarea rufelor făcută simplu: Cu 4 saci de rufe separați, acest coș de rufe ține toate rufele sortate după culoare sau tip și gata de spălat, reducând timpul de sortare pentru a face ziua de spălare mai ușoară.

Ușor de mutat și de blocat în loc: Datorită șinelor utilizate ca mânere și a celor 4 roți, poți muta ușor acest cos de rufe din dormitor in baie sau camera de spălat. Și cele 2 roți blocabile mențin coșul în loc dacă este necesar.

Saci de rufe portabili: Cei 4 saci de rufe cu mânere metalice sunt detașabili, astfel încât să ii poți scoate cu ușurință și să îl duci la mașina de spălat în loc să duci întregul coș de rufe în camera de spălat.

Robust și durabil: Materialul textil gros de tip Oxford cu densitatea 600D susținut de tuburi de metal solide cu diametrul de 22 mm rezultă într-un coș robust de rufe cu roți care suportă până la 40 kg, cu cei 4 saci suportând până la 20 kg și bara de agățat 20 kg.

Bara pentru agățat detașabilă: Poți păstra bara superioară pentru a agăța hainele predispuse la cute chiar după uscare, pentru a usca hainele sau pentru a atârna hainele de lucru care ar putea fi purtate din nou a doua zi. Poți și să îndepărtezi bara dacă este nevoie.


Material saci: poliester tip Oxford 600D

Material roti: plastic

Material cadru: metal (otel) finisat cu pulbere

Dimensiune: 108,5 x 44 x 172 cm

Greutate: 6,9 kg

Capacitatea maxima de sustinere: 40 kg

Capacitatea maxima de sustinere a unui sac: 5 kg

Capacitatea maxima de sustinere a barei: 20 kg

Pachetul contine:

- 1x cos de rufe

- instructiuni

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
RLS44GS
Brand
Culoare
Gri
Material
Metal, Poliester
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Cos de rufe cu suport umerase, 108,5 x 44 x 172 cm, metal / poliester, gri, Songmics - game variate de modele si culori!