Cos de rufe, 52 x 32 x 62.5 cm, bambus / bumbac, natural, Songmics

songmics
13800 RON (TVA inclus) 16100 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
songmics
Cod produs - SKU LCB64Y
Estimare livrare 09 mai – 20 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Cos de rufe, 52 x 32 x 62.5 cm, bambus / bumbac, natural, Songmics - Descriere

Material de inaltă calitate și structură stabilă: Coșul pentru rufe este fabricat din bambus natural, ecologic și ușor, poate suporta un stres mare fără să se deformeze; materialul textil din bumbac interior este respirabil și previne mirosurile neplăcute; corpul este susținut de un cadru dublu din sârmă, iar baza este fixată cu sârmă metalică și o placă de carton pentru stabilitate suplimentară și capacitate de încărcare.

Muncă delicata:  Capacul este conectat la corp cu ajutorul a două inele circulare metalice pentru a preveni căderea acestuia; pe capacul mai larg puteți așeza obiecte cu o greutate de sub 10 kg; toate marginile sunt finisate cu fibră din polipropilena; mânerele din șnur de bumbac de pe ambele părți facilitează transportul și oferă un coș durabil cu un aspect elegant.

Capacitate de 100 de Litri pentru sortarea hainelor: Acest coș poate ține o cantitate mare de rufe; sacul interior lavabil are 2 compartimente, astfel încât puteți sorta hainele în funcție de culori și să purtați doar sacul de rufe la mașina de spălat, economisindu-vă timp.

Versatil: Păstrați toate hainele murdare ascunse, dar oferind și soluții suplimentare de depozitare pentru pături, jucării, prosoape, pantofi, etc. Ideal pentru dormitor, baie.

Ușor de asamblat și depozitat: Ambalajul bine lucrat protejează bambusul de deteriorare; instrucțiunile ilustrate facilitează asamblarea; se poate depozita pe plan orizontal când nu este în uz.


Dimensiuni: 52 x 32 x 62.5 cm 

Material: bambus

Material sac: bumbac

Culoare: natural

Pachetul contine:

- 1 x cos de rufe

- 1 x instructiuni 


Nr cutii: 1

Dimensiunea ambalajului: 62 x 39 x 6 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
LCB64Y
Greutate
3.25 kg
Brand
Culoare
Natural
Material
Bambus, Bumbac
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Cos de rufe, 52 x 32 x 62.5 cm, bambus / bumbac, natural, Songmics - game variate de modele si culori!