Cutie bijuterii cu 5 compartimente, MDF / piele ecologica, alb, Songmics

songmics
34000 RON (TVA inclus)
songmics
livrare gratuita
Cod produs - SKU JBC162W01
Estimare livrare 16 mai – 27 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Cutie bijuterii cu 5 compartimente, MDF / piele ecologica, alb, Songmics - Descriere

Sertare laterale interschimbabile: Poziția celor 3 sertare laterale poate fi schimbata pentru a permite afisarea diferitelor bijuterii cum doresti. Iar valoroasele bijuterii tale sunt pastrate fara praf in spatele geamului transparent de sticla al acestei cutii pentru bijuterii!

De agatat, de depozitat: 3 sertare laterale pentru a agata colierele si cerceii cu pandantive pentru a evita incurcarea si pentru depozitarea inelelor, cerceilor cu stift, bratarilor sau ceasurilor; compartimentul de sus si sertarul de jos ofera spatiu pentru brose, agrafe de par sau alte accesorii.

Oglinda interioara: Deschide capacul cutiei de bijuterii si vei gasi o oglinda mare care este utila pentru a-ti verifica bijuteriile si aspectul inainte de a pleca de acasa, ajutandu-te sa incepi ziua aratand fermecator!

Elegant si durabil: Culorile elegante alb și bej, manerele stralucitoare din metal, captuseala moale din catifea, cusaturile ordonate, pielea ecologica de calitate si MDF-ul rezistent - toate aceste elemente combinate fac din aceasta cutie pentru bijuterii un produs stilat si durabil suficient pentru colectia ta in continua crestere.

Un cadou minunat surpriza: Design-ul original, aspectul elegant si cusatura fina fac din aceasta cutie pentru bijuterii un cadou perfect pentru a-i surprinde pe cei dragi sau o rasfatare speciala pentru tine insuti.

Material: MDF, piele ecologica (poliuretanica), catifea, sticla

Dimensiune: 26.1 x 15.5 x 32 cm

Pachetul contine:

1x cutie bijuterii

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
JBC162W01
Greutate
3.5 kg
Brand
Nr sertare
4
Culoare
Alb
Material
Catifea, MDF, Piele Ecologica, Sticla
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Cutie bijuterii cu 5 compartimente, MDF / piele ecologica, alb, Songmics - game variate de modele si culori!