Dulap Baie cu Spatiu Depozitare, MDF, Alb, Vasagle, BBC69WT

55500 RON (TVA inclus) 59700 RON
livrare gratuita
Cod produs - SKU BBC69WT
Estimare livrare 16 mai – 27 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Dulap Baie cu Spatiu Depozitare, MDF, Alb, Vasagle, BBC69WT - Descriere

Dulap Baie cu Spatiu Depozitare, MDF, Alb, Vasagle, BBC69WT - Descriere

La distanta fata de umiditate: Acest elegant dulap de baie alb este realizat din MDF de clasa E1. Ușile cu jaluzele permit o buna ventilare și mențin produsele tale de ingrijire a pielii uscate pentru utilizare mai placuta.

La indemana: Aseaza dulapul inalt in dreapta chiuvetei, astfel incat sa poti deschide usor ușile pentru a avea acces la produsele tale de toaletă și pentru a te bucura de rutina ta zilnica de infrumusetare. Mai ai cateva lucruri mici raspandite? Organizeaza-le in sertar!

Faci mai mult cu mai putin: Fiind inalt și subtire, dulapul ofera mult spatiu de depozitare ocupand putin spatiu pe podea in baia ta. De asemenea, il poti pune in sufragerie, hol sau balcon - aspectul sau elegant se potriveste bine cu multe stiluri.

Pentru orele de relaxare: Imbaiaza-te in cada și ia o sticla de vin de pe suportul in forma de X al dulapului mobil, pentru a te bucura de timpul de relaxare; in plus, suportul in forma de X poate fi folosit separat.

Asamblare sub control: Instructiunile clare și piesele numerotate fac asamblarea dulapului usoara ca joaca de copil, iar kitul de prindere inclus asigura un mediu sigur pentru familia ta.


Dimensiune pachet: 95x35.5x18.5 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
BBC69WT
Greutate
17.4 kg
Brand
Numar sertare/rafturi
5
Culoare
Alb
Material
MDF
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Dulap Baie cu Spatiu Depozitare, MDF, Alb, Vasagle, BBC69WT - game variate de modele si culori!