Organizator haine cu 5 rafturi si 2 bare, husa detasabile, metal, gri, Vasagle, RYG12G

24300 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU RYG12G
Estimare livrare 15 mai – 24 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Organizator haine cu 5 rafturi si 2 bare, husa detasabile, metal, gri, Vasagle, RYG12G - Descriere

Invita-ti hainele inauntru: Agata hainele pe cele 2 bare ale dulapului textil, in randuri aranjate. Pune hainele pliate pe rafturi. Cand ai nevoie sa alegi tinutele pentru o zi importanta, tot ce ai este la indemana ta.

Are forta necesara: Bara pentru haine are o capacitate de incarcare de 15 kg, iar raftul textil suporta 5 kg deoarece este sustinut de tuburi metalice cu diametrul de 16 mm si material non-tesut (TNT) de calitate; stabilitatea si durabilitatea dulapului sunt asigurate.

Ferit de praf: Noua ta piesa preferata de imbracaminte are nevoie de o protectie mai buna. Husa textila, prevazuta cu fermoar si inchizatori tip velcro cu arici, a fost aleasa special pentru a depozita hainele in mod corespunzator. Acest dulap pentru haine te acopera!

Asamblare usoara: Nu mai petrece ore intregi asambland un dulap textil; asamblarea aici consta doar in atasarea tuburilor la conectorii din plastic, fara a fi nevoie de unelte. Tot ce mai ramane de facut este sa-ti expui camasile si rochiile.

Ce primesti: Un dulap textil din material non-tesut cu bare pentru agatarea hainelor si rafturi practice care iti ofera suficient spatiu de depozitare pentru a rezolva haosul, fiind in acelasi timp o aditie utila si revigoranta in dormitorul tau sau in dressing.

Dimensiune produs: 150 x 45 x 175 cm 

Material: metal (diametru: 16 mm), material netesut (TNT)

Culoare: gri

Continut pachet:

- 1 x dulap haine

- 1 x instructiuni 


Dimensiune pachet: 73x38x10 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
RYG12G
Greutate
5.3 kg
Numar sertare/rafturi
5
Culoare
Gri
Material
Material netesut, Metal, Plastic
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Organizator haine cu 5 rafturi si 2 bare, husa detasabile, metal, gri, Vasagle, RYG12G - game variate de modele si culori!