Dulap multifunctional, MDF, gri mat, Vasagle, BBC040G01

43600 RON (TVA inclus) 46700 RON
livrare gratuita
Cod produs - SKU BBC040G01
Estimare livrare 23 mai – 03 iunie.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Dulap multifunctional, MDF, gri mat, Vasagle, BBC040G01 - Descriere

Fa-l elegant: Toate elementele acestui dulap se imbina perfect: finisajul gri, ușile elegante cu lamele și simplitatea generala a profilului; aduce usurinta și un sentiment de confort in timpul băilor și rutinelor de dimineață.

Mai mult decat un aspect placut: In plus fata de aspectul sau placut, acest dulap de depozitare convinge și prin structura sa. Suprafața usor de curatat, rafturile durabile din lemn si detaliile rafinate lucreaza împreuna pentru a asigura o utilizare de durata.

Fericirea este pregatita! Deschide ușile cu lamele...prosoapele curate sau hartia igienica suplimentara sunt pe raftul cu 3 optiuni de inaltime. Deasupra? Obiectele frecvent utilizate se afla pe raftul deschis. Si? Parfumurile sau produsele de infrumusetare gasesc un loc pe blat!

Gandeste liber: Numele acestui dulap de baie este doar o sugestie - poti sa-l folosesti in living ca unitate de depozitare, in hol ca dulap de intrare, sau chiar intr-un colt care ar fi inutil (foarte versatil).

Timpul de relaxare este asigurat: Bucuria de a achizitiona mobilier nou este adesea distrusa de pasii complicati ai asamblarii? Nu si in cazul acestui dulap! Datorita unei structuri simple si a instrucțiunilor pas cu pas, il vei avea asambla intr-un timp foarte scurt.


Dimensiune pachet: 87x36x16.5 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
BBC040G01
Greutate
14.1 kg
Brand
Numar sertare/rafturi
2
Culoare
Gri Mat
Material
MDF
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Dulap multifunctional, MDF, gri mat, Vasagle, BBC040G01 - game variate de modele si culori!