Dulap Multifunctional Suspendat , MDF, Alb, Vasagle, BBC320W01

32000 RON (TVA inclus) 36100 RON
livrare gratuita
Cod produs - SKU BBC320W01
Estimare livrare 17 mai – 28 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Dulap Multifunctional Suspendat , MDF, Alb, Vasagle, BBC320W01 - Descriere

Elegant, ca si tine: Acest dulap de baie scandinav mat alb, cu usi incadrate, aduce un efect extra curat si pur in baia ta, astfel incat sa ramana intotdeauna 100% elegant, exact ca si tine cand termini dusul.

Placerea de astazi?: Deschide usile magnetice si ce se afla pe cele 2 polite cu 3 optiuni de inaltime? Toate produsele tale de infrumusetare, mari si mici! Alege cu bucurie ce parfum placut sa aplici sau ce produs sa oferi pielii tale astazi.

Bucurie de lunga durata din rasfat: Realizat din MDF de inalta calitate, de clasa E1, acest dulap rezistent are o finisare lacuita si o suprafata neteda, usor de curatat, pentru o baie durabila si stralucitoare.

Asamblare cu atitudine Zen: Acest mobilier de baie vine cu instructiuni ilustrate usor de inteles si piese numerotate. In curand, baia ta va fi pregatita si cu adevarat facuta pentru relaxare!

Ce vezi?: De fapt, cand te uiti la acest dulap, este putin ca atunci cand te uiti la nori, fiecare vede ce isi doreste. Deci, tu ce vezi? Un dulap de baie, un dulap in holul de intrare sau un dulap de depozitare in hol?


Dimensiune pachet: 69x39x12 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
BBC320W01
Greutate
11 kg
Brand
Numar bucati/set
3 piese
Culoare
Alb
Material
MDF
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Dulap Multifunctional Suspendat , MDF, Alb, Vasagle, BBC320W01 - game variate de modele si culori!