Dulap Pantofi cu 2 Sertare, PAL Melaminat, Maro Rustic, LBC040X01

43200 RON (TVA inclus) 46600 RON
livrare gratuita
Cod produs - SKU LBC040X01
Estimare livrare 20 mai – 29 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Dulap Pantofi cu 2 Sertare, PAL Melaminat, Maro Rustic, LBC040X01 - Descriere

O declaratie de stil: Deoarece incaltamintea reflecta personalitatea ta, pastreaz-o in forma buna in acest dulap pentru pantofi VASAGLE care combina o nuanta rafinata de maro rustic cu un design elegant.

Fara incaltaminte dezorganizata: In spatele celor 2 clapete exista suficient spatiu pentru 12 perechi de pantofi de dama sau 8 perechi de pantofi de barbati; separatorii interiori pot fi indepartati pentru pantofi mai inalti, cum ar fi cizmele si tocurile.

Ceva mai mult: Nu gasesti cheile masinii, ochelarii de soare sau portofelele cand esti pe punctul de a pleca? Nu mai trebuie sa-ti faci griji, deoarece acest suport pentru pantofi are un raft deschis suplimentar pentru acele obiecte care nu au un loc al lor.

Protectie de calitate: Realizat din lemn de inalta calitate cu furnir de melamina, acest suport pentru pantofi de 60 x 24 x 102 cm este usor de curatat si rezistent la zgarieturi, pastrand in siguranta toti papucii, adidasi si cizmele tale; in plus, partea din spate inchisa protejeaza pantofii de praf.

Ce primesti: Piese numerotate, asamblare simplificata, un dulap pentru pantofi cu un raft suplimentar, un kit de prindere pentru o casa sigura si o oportunitate de a avea un hol ordonat.


Dimensiune pachet: 113x43.5x15.3 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
LBC040X01
Greutate
19.3 kg
Brand
Numar sertare/rafturi
3
Material
PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Dulap Pantofi cu 2 Sertare, PAL Melaminat, Maro Rustic, LBC040X01 - game variate de modele si culori!