Etajera Depozitare cu 4 Rafturi si 12 Carlige, PAL Melaminat, Negru / Maro, Vasagle, KKS021B01

42000 RON (TVA inclus) 46200 RON
livrare gratuita
Cod produs - SKU KKS021B01
Estimare livrare 16 mai – 27 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Etajera Depozitare cu 4 Rafturi si 12 Carlige, PAL Melaminat, Negru / Maro, Vasagle, KKS021B01 - Descriere

Indreapta-te catre acest raft de depozitare...pentru spatiu suplimentar in bucatarie, un colt gol in sala de mese sau orice locuinta care nu dispune de un bar de cafea. Cu o inaltime de 60 x 40 x 151.5 cm, ofera o multime de spatiu de depozitare fara a ocupa prea mult loc in incapere.

Ordine in depozitare vine de la...12 carlige S si 4 rafturi. Agata canile si tigaile pe cele 2 randuri de carlige pentru a-ti usura pregatirea mesei; raftul de sus, blatul si cele 2 rafturi cu plasa mentin in ordine sticlele, cutiile si electrocasnicele mici.

Stabilitatea sa vine de la...barele de otel puternice de 2 x 2 cm si PAL-ul de calitate pentru o structura ferma a acestui raft de depozitare , precum si de picioarele reglabile de jos, care ajuta la mentinerea lucrurilor in loc, chiar si pe pardoseli inegale.

Bunul gust vine de la...o combinatie actuala de maro rustic si negru mat pentru un aspect industrial curat si unic pe care vei dori sa-l arati in timpul urmatorului tau dineu.

Reteta sa rapida si usoara vine de la...instructiunile usor de urmat si piesele numerotate pentru o asamblare simpla. In doar 30 de minute sau chiar mai putin, vei avea acest raft de bucatarie din colectia noastra ALINRU asezat in locuinta ta.

Capacitatea maxima de sustinere: pentru raftul de sus: 5 kg, fiecare carlig: 2 kg, blat: 30 kg, rafturile tip plasa: 10 kg

Pachetul contine: 

1x raft depozitare

12x carlig in forma de S

1x kit de prindere

1x kit de montare

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 89x45x11 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
KKS021B01
Greutate
11.8 kg
Brand
Numar sertare/rafturi
4
Culoare
Maro, Negru
Material
Metal, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Etajera Depozitare cu 4 Rafturi si 12 Carlige, PAL Melaminat, Negru / Maro, Vasagle, KKS021B01 - game variate de modele si culori!