Geanta de transport pentru animale de companie, 50x35x35 cm, textil / metal, albastru / negru, Feandrea

19800 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU PDC50Z
Estimare livrare 16 mai – 27 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Geanta de transport pentru animale de companie, 50x35x35 cm, textil / metal, albastru / negru, Feandrea - Descriere

Stabiliti marimea potrivita: Geanta pentru caini este potrivita pentru caini cu o greutate de pana la 7 kg. Rase sugerate: Yorkshire Terrier, Carlin mic, Chihuahua. Va rugam sa consultati instructiunile pentru metoda corecta de masurare.

Portabila si pliabila: Geanta de transport pentru pisici este usor de transportat datorita manerelor practice. Pliati-o cand nu este in uz (dimensiune pliata: 50 x 35 x 8 cm) si depozitati-o in portbagaj sau intr-un colt.

Potrivita pentru diverse scenarii: Geanta de transport pentru caini ofera prietenului dumneavoastra cu blana un loc sigur. Puteti utiliza aceasta geanta de caine pliabila cand sunteti in camping, pe bancheta din spate a masinii in timpul unei calatorii, in hotel sau acasa.

Mai multe deschideri si plasa respirabila: Fereastra din plasa, Interior spatios - Prietenul dumneavoastra cu blana poate sa se bucure de aerul proaspat chiar si in geanta si poate sa priveasca afara din cand in cand, astfel incat sa nu se simta singur sau restrictionat.

Sigura, confortabila, practica: Geanta portabila pentru caini este realizata dintr-un cadru de otel si material textil tip Oxford durabil si are un pres pufos din blanita usor de intretinut - un refugiu stabil si confortabil pentru cainele dumneavoastra. Gustarile, zgarda, etc. incap in cele 2 buzunare laterale.

Material: textil (material textil tip Oxford), metal, blanita

Dimensiune: 50x35x35 cm

Pachetul contine:

1x geanta

1x instructiuni

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
PDC50Z
Categorii
Greutate
2.56 kg
Brand
Culoare
Albastru, Negru
Material
Blana, Metal, Tesatura Oxford
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Geanta de transport pentru animale de companie, 50x35x35 cm, textil / metal, albastru / negru, Feandrea - game variate de modele si culori!