Husa de pat matlasata si 2 fete de perne din catifea, cu elastic, model tip topper, pentru saltea 160x200 cm, turquoise, HTC-47

JoJo Home
16900 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
JoJo Home
Cod produs - SKU HTC-47
Estimare livrare 29 aprilie – 01 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Husa de pat matlasata si 2 fete de perne din catifea, cu elastic, model tip topper, pentru saltea 160x200 cm, turquoise, HTC-47 - Descriere

Husa de pat matlasata, model tip topper, pentru saltea de 160x200 cm reprezinta o alegere perfecta pentru cei care cauta sa aduca un plus de confort si eleganta in dormitor. Cu o textura moale si fina, aceasta husa transforma instantaneu experienta de somn, oferind o senzatie de lux si rafinament.

Confectionata din catifea de cea mai inalta calitate, husa de pat matlasata este delicata la atingere si asigura un mediu de somn ideal, favorizand circulatia aerului si reducand transpiratia. Cu un design matlasat, aceasta adauga un strat suplimentar de comoditate saltelei, facand ca fiecare noapte de somn sa fie odihnitoare si placuta.

Modelul tip topper adauga un detaliu unic, transformand salteaua intr-un punct de atractie in dormitor. Cu dimensiunile potrivite pentru saltelele de 160x200 cm si cu inaltime de pana la 30 cm, husa matlasata se potriveste perfect si se mentine ferm, fara a aluneca sau a se deplasa, imbracand salteaua pe toate laturile.

Aceasta husa de pat matlasata si cele 2 fete de perne, din catifea, reprezinta investitia perfecta intr-un somn de calitate si un dormitor cu un aspect rafinat. Este alegerea ideala pentru cei care doresc sa aduca unicitatea si relaxarea in spatiul lor personal.

Setul contine:

1x cearceaf de pat cu elastic: 160x200 cm + 30 cm

2x fete de perna: 50x70 cm + 5 cm

Instructiuni de intretinere:

- Se spala automat la 40 grade;

- NU se folosesc inalbitori chimici

- Se calca la 150 grade MAXIM

- Nu se usuca in uscator

Recomandam spalarea produsului inainte de folosire.

INFO: Pozele sunt cu titlu de prezentare, astfel pot exista mici diferențe de nuanță între fotografia de prezentare și produs din cauza prelucrării fotografiei.

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
HTC-47
Greutate
2 kg
Brand
Dimensiuni fete de perna
50x70 cm - 2 buc
Dimensiuni cearceaf pat
160x200 cm
Dimensiune saltea
160x200 cm
Imprimeu
Cu model
Pentru
2 persoane
Nr. piese
3 Piese
Tip produs
Cu elastic
Culoare
Turquoise
Material
Catifea
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Husa de pat matlasata si 2 fete de perne din catifea, cu elastic, model tip topper, pentru saltea 160x200 cm, turquoise, HTC-47 - game variate de modele si culori!