Masa Tip Bar, Maro / Negru, PAL / Metal, Vasagle, LBT25X

28300 RON (TVA inclus) 32900 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU LBT25X
Estimare livrare 16 mai – 27 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Masa Tip Bar, Maro / Negru, PAL / Metal, Vasagle, LBT25X - Descriere

Stabil si rezistent: Cu o suprafata durabila din lemn stratificat si un cadru din metal, aceasta bara pentru micul dejun are o structura solida si stabila, care poate suporta pana la 100 kg.

Versatilitate: Aceasta masa patrata poate fi folosita ca masa de mic dejun, masa de dining sau mini bar pentru cafea, iar dimensiunile de 60 x 60 x 90 cm ii permit sa se potriveasca usor in bucatarii mici, colturi libere sau langa fereastra pentru o seara romantica in doi.

Conveniente suplimentare: Bara lunga de sub masa ofera un loc confortabil pentru odihna picioarelor atunci cand stai la masa; picioarele ajustabile elimina balansul pe podele usor inegale si protejeaza podeaua de zgarieturi.

Ambianta potrivita, potrivire perfecta: Stilul industrial cu un design simplu adauga o nota rustica spatiului tau de locuit; o pereche de taburete de bar (nu sunt incluse) cu inaltimea de aproximativ 61-66 cm se vor potrivi perfect sub masa si vor permite o sedere confortabila.

Asamblare simplificata: Nu-ti face griji cu privire la abilitatile tale manuale, deoarece am inclus instructiuni clare si piese numerotate, care te vor ajuta sa asamblezi aceasta masa de bar in aproximativ 15 minute.

Culoare: maro rustic, negru

Material: PAL, otel

Dimensiune produs: 60 x 60 x 92 cm (L x l x H)

Greutate produs: 10 kg

Capacitatea maxima de sustinere: 100 kg

Pachetul contine:

1 x masa tip bar

1 x kit de asamblare

1 x kit de prindere

1 x instructiuni

NOTA: Nu utilizați produsul în medii umede. Dacă vărsați accidental apă pe el, ștergeți-l imediat cu o cârpă uscată. Copiii nu trebuie să se urce sau să se joace cu produsul din motive de siguranță. Atașați produsul la perete cu kitul de prindere inclus pentru siguranță suplimentară.


Dimensiune pachet: 69x68.5x7 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
LBT25X
Greutate
20.2 kg
Brand
Culoare
Negru
Material
Otel, PAL
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Masa Tip Bar, Maro / Negru, PAL / Metal, Vasagle, LBT25X - game variate de modele si culori!