Masuta de cafea, 100x60x48cm, Marlo, Eltap

1.17000 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU Marlo_1
Estimare livrare 02 mai – 06 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Masuta de cafea, 100x60x48cm, Marlo, Eltap - Descriere

Masa de cafea Marlo – un ucigaș de dezordine

Înaltă măiestrie, înalt stil. Uimește-te de măsuța de cafea Marlo ultramodernă. Aceasta este cu siguranță o modalitate fără probleme de a vă mobila camera de zi. Fă loc pentru cafeaua de dimineață și ține-ți dezordinea de zi cu zi sub control cu măsuța noastră.

Marlo are atât o suprafață superioară, cât și un raft inferior, datorită cărora veți avea suficient spațiu pentru obiectele dumneavoastră mici, de ex. reviste, telecomenzi sau cuvinte încrucișate sau smartphone-ul tău. Acest lucru este util mai ales atunci când vrei să ții lucrurile aproape de tine în timp ce te relaxezi pe canapea. Telecomenzile acelea plictisitoare nu se vor mai pierde niciodată ;)

Masuta de cafea, industriala, Marlo - un plus interesant pentru camera de zi Când vine vorba de maratoane de film și cocktail-uri, vei fi fericit să folosești masa Marlo. Această piesă de mobilier cu formă unică este izbitoare vizual datorită cadrului său de oțel negru atrăgător. Baza mesei este foarte stabilă și durabilă.

Masuta de cafea este piesa perfecta pentru a aseza o vaza cu flori sau pentru a o folosi ca loc pentru bauturi. Această piesă de mobilier super cool va aduce o notă de eleganță industrială oricărui interior contemporan.

Masuta de cafea Marlo are doua nivele din placa laminata intr-o culoare naturala SONOMA cu grosimea de 18 mm. Toate acestea pentru a obține un aspect neutru și discret.

Blatul suplimentar de dedesubt este, de asemenea, o componentă interesantă, deoarece are și două niveluri - asemănătoare unei scări. Cu siguranță va atrage atenția oaspeților invitați și va încuraja conversațiile despre o astfel de completare interesantă în camera de zi.

Dimensiunile mobilierului sunt: 60 x 100 x 48 centimetri. Masuta de cafea Marlo imbina stilul si functionalitatea. Asamblarea simplă și curățarea ușoară fac ca mobila să nu vă dezamăgească. Încântă-ți oaspeții cu o piesă de mobilier elegantă și stilată, care este masa Marlo de la ELTAP.

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
Marlo_1
Latime
60 cm
Inaltime
48 cm
Lungime
100 cm
Tara de Origine
Polonia
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Masuta de cafea, 100x60x48cm, Marlo, Eltap - game variate de modele si culori!