Organizator pentru copii cu 3 rafturi si sertar, MDF melaminat / PAL melaminat, alb, Songmics

songmics
38500 RON (TVA inclus)
songmics
livrare gratuita
Cod produs - SKU GKR41WT
Estimare livrare 16 mai – 27 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Organizator pentru copii cu 3 rafturi si sertar, MDF melaminat / PAL melaminat, alb, Songmics - Descriere

Misiune indeplinita! Micul astronaut al tau va adora aceasta biblioteca pentru copii cu tematica spatiala! Isi vor imagina ca sunt la bordul unei nave spatiale pentru a explora lumea fantastica a cartilor si jucariilor lor si vor descoperi cat de usor este sa le puna inapoi la loc.

Organizator pentru jucarii: Cele 3 rafturi deschise de sus ii vor ajuta pe cei mici sa aseze in linie cartile lor preferate de diferite dimensiuni, iar sertarul pentru jucarii cu roti le permite sa il scoata pentru a-si gasi colectia de jucarii.

Cu gandul la copii: Proiectat pentru cei mici, acest organizator de jucarii are o inaltime ideala pentru a-i ajuta sa ia obiectele cu usurinta; manerele decupate permit tragerea usoara; colturile rotunjite si accesoriul de fixare adauga siguranta.

Un prieten de incredere,astazi si maine: MDF-ul melaminat de inalta calitate si PAL-ul melaminat de grad E1 din care este construit acest organizator pentru copii il fac stabil, usor de curatat si un punct luminos in camera micutului tau pentru multi ani inainte.

Daruie un zambet: Cu instructiuni clare, acest organizator va juca un rol esential in camera copiilor sau in camera de joaca in cateva minute, iar micutul tau iti va explica cu bucurie cum sa organizeze jucariile si cartile.

Material: MDF melaminat, PAL melaminat

Dimensiune: 62.5 x 29.5 x 70 cm

Pachetul contine;

1x organizator

accesorii de asamblare

1x accesoriu de prindere

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 80.5 x 43.5 x 14.5 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
GKR41WT
Categorii
Greutate
16 kg
Brand
Nr sertare
1
Nr rafturi
3
Culoare
Alb
Material
MDF melaminat, PAL melaminat
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Organizator pentru copii cu 3 rafturi si sertar, MDF melaminat / PAL melaminat, alb, Songmics - game variate de modele si culori!