Pat tapitat cu cadru metalic si spatiu pentru depozitare, 180x200 cm, Lamica M181, Eltap

eltap
4.51000 RON (TVA inclus)
eltap
livrare gratuita
Cod produs - SKU LAM_xx_M181
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
Te-ar putea interesa si
Pat tapitat cu cadru metalic si spatiu pentru depozitare, 180x200 cm, Lamica M181, Eltap - Descriere

Lamica este un pat foarte confortabil, moale și original în stil glamour, care impresionează prin forma și structura sa fără precedent.

Acest mobilier constă într-un corp și un cadru de lemn. De asemenea, are două, spațioase containere pentru lenjerie de pat.

Dimensiunile suprafeței de dormit - puteți alege dintre trei versiuni - 140/160/180x200 cm - oferă spațiul adecvat pentru un odihnă relaxantă, într-un dormitor de dimensiuni diferite, care se va potrivi preferințelor și posibilităților dumneavoastră.

Patul nostru se distinge prin măiestria sa, deoarece tetiera înaltă și părțile laterale ale patului, sunt create cu spumă suplimentară. Experiența estetică este îmbunătățită prin matlasare longitudinală, extensivă.

O gamă largă de opțiuni de culori face ușor să asortezi patul cu întreaga cameră.

Un alt avantaj este tetiera cu iluminare LED, datorită căreia odihna va fi și mai plăcută.

În acest caz, modernitatea și finisajul modernist merg mână în mână cu eleganța prin care Lamica va fi întotdeauna o alegere ideală.

Dorim să vă informăm că patul pe care îl comercializăm NU include salteaua. Pentru a completa achiziția cu o saltea potrivită preferințelor și necesităților dumneavoastră, vă recomandăm să explorați opțiunile noastre de saltele disponibile separat: AICI

Materiale tapiterie: Monolith 09, Monolith 29, Monolith 37, Monolith 48, Monolith 63, Monolith 77, Monolith 84, Monolith 85, Monolith 97

Pat tapitat Lamica

Pat tapitat Lamica

Pat tapitat Lamica 2




Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
LAM_xx_M181
Brand
Stil
Modern
Latime
202 cm
Inaltime
90 cm
Lungime
232 cm
Material cadru
Lemn de pin
Tara de Origine
Polonia
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Pat tapitat cu cadru metalic si spatiu pentru depozitare, 180x200 cm, Lamica M181, Eltap - game variate de modele si culori!