Patura cocolino, pat 2 persoane, 200x230 cm, rosu, PS-65

6900 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU PS-65
Estimare livrare 22 aprilie – 24 aprilie.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Patura cocolino, pat 2 persoane, 200x230 cm, rosu, PS-65 - Descriere

Inveliti-va intr-un confort absolut cu patura Cocolino din microfibra plusata pentru pat de doua persoane. Aceasta patura reprezinta o alegere perfecta pentru momentele de relaxare si odihna, oferind o senzatie de moalete si caldura incomparabile.

Fabricata din microfibra de cea mai inalta calitate, aceasta patura este extrem de placuta la atingere si blanda pe piele. Este generoasa ca dimensiune, potrivindu-se perfect pe un pat de doua persoane, oferindu-va un cuib de confort pentru nopti linistite si odihnitoare.

Cu un design elegant si o textura incredibil de catifelata, patura Cocolino va invita sa va relaxati si sa va bucurati de momente de intimitate. Este potrivita pentru orice sezon, oferind un plus de caldura in serile racoroase de iarna si o senzatie reconfortanta in noptile de vara.

Adaugati un strop de lux in dormitorul dvs. si transformati-l intr-un refugiu plin de rafinament cu patura Cocolino din microfibra plusata. Cu aceasta patura, fiecare noapte va deveni o experienta de relaxare si bunastare.

Ambalajul ii permite sa poata fi oferita CADOU!

INFO:Imaginile afisate sunt cu titlu de prezentare, prin urmare, pot exista diferente de nuanta, imprimeu si totalitatea componentelor intre fotografia de prezentare si produs.

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
PS-65
Greutate
1.5 kg
Dimensiune pat
2 Persoane
Dimensiuni pătură
200x230 cm
Tip produs
Patura
Culoare
Rosu
Material
Microfibră plușată
Taguri
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Patura cocolino, pat 2 persoane, 200x230 cm, rosu, PS-65 - game variate de modele si culori!