Raft Depozitare Multifunctional cu 5 Rafturi, Bambus, Alb / Natural, Vasagle, BCB35WN

songmics
28500 RON (TVA inclus) 33200 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
songmics
Cod produs - SKU BCB35WN
Estimare livrare 16 mai – 27 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Raft Depozitare Multifunctional cu 5 Rafturi, Bambus, Alb / Natural, Vasagle, BCB35WN - Descriere

Indragostit de ordine: Niciun spatiu nu vrea sa rateze o astfel de etajera - o cornucopie de depozitare care emana si o atmosfera moderna si relaxanta; cu un afisaj aerisit al rafturilor reglabile, inima ta va vedea tot ceea ce iubesti, iar mintea ta va fi multumita de ordine.

Adaptabil dupa preferintele tale: Umple rafturile cu o varietate de obiecte semnificative pe care le iubesti, indiferent de inaltimea acestora, deoarece cele 5 rafturi pot fi pozitionate liber in 9 inaltimi diferite, oferindu-ti un suport de depozitare cu rafturi la aceeasi distanta sau la distante diferite, in functie de preferintele tale.

Care este planul tau?: Asaza acest suport versatil in baie pentru lotiuni si prosoape, in sufragerie pentru carti si suveniruri, in bucatarie pentru oale si tigai, pe balcon pentru flori infloritoare, in hol pentru pantofi, in pivnita, garaj sau oriunde altundeva.

Beneficiile bambusului: Exista mai mult decat aspectul placut al acestei frumoase etajere din bambus; bambusul este ales pentru durabilitatea, nivelul scazut de carbon si calitatile sale regenerabile, care il fac o alegere ideala pentru casele ecologice (incarcare maxima pe raft: 10 kg fiecare).

Asamblare usoara: Nu trebuie sa fii priceput in lucrul manual, deoarece fiecare cadru lateral vine intr-o singura bucata; pur si simplu conecteaza rafturile cu cadru lateral si vei avea aceasta etajera revigoranta instalata intr-un timp scurt.

Dimensiune produs: 60x26x130 cm

Pachetul contine: 

1x raft depozitare

1x kit de prindere 

1x kit de montare


Dimensiune pachet: 133.5x29x9 cm


Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
BCB35WN
Greutate
6.6 kg
Brand
Numar sertare/rafturi
5
Culoare
Alb, Natural
Material
Bambus
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Raft Depozitare Multifunctional cu 5 Rafturi, Bambus, Alb / Natural, Vasagle, BCB35WN - game variate de modele si culori!