Raft pentru depozitare, MDF / metal, albastru, Songmics, GLR40Q

songmics
260 00 RON (TVA inclus) 294 00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
songmics
Cod produs - SKU GLR40Q
Estimare livrare 10 iunie – 19 iunie.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Raft pentru depozitare, MDF / metal, albastru, Songmics, GLR40Q - Descriere

Stabil si durabil: Realizat din metal de inalta calitate, rezistent la presiune mare si fara deformare; protejat impotriva ruginii cu suprafata acoperita cu plastic; dimensiuni ale acestui obiect: 180 x 90 x 40 cm; capacitatea maxima de sustinere a fiecarui raft: 130 kg; capacitatea totala de sustinere a intregului raft este de 875 kg cu 5 polite, ceea ce permite plasarea mai multor obiecte si economisirea spatiului.

Rafturi ecologice: Se foloseste MDF clasa E1 care are o capacitate mai mare de sustinere decat PAL-ul obisnuit; cu suprafata si margini netede, aspectul este frumos si previne eficient orice zgarietura; dimensiunile rafturilor: 90 x 40 cm.

Asamblare usoara: Nu sunt necesare suruburi in timpul asamblarii; cu designul excelent de imbinate, este usor de asamblat si demontat, ceea ce il face mai stabil si durabil decat cele vechile sisteme de asamblare.

Design prietenos: Prin adoptarea procesului de acoperire cu plastic, colturile metalice rotunde, muchiile curbate ale stalpilor de sustinere, se protejeaza eficient mainile de zgarieturi si se garanteaza capacitatea de sustinere a acestui raft; inaltimea fiecarui nivel poate fi ajustata in functie de inaltimea obiectelor, sunt atasate 8 tampoane din plastic pentru picioare, care protejeaza podeaua de zgarieturi.

Utilizare variata: Perfect pentru utilizare in diverse medii, inclusiv garaj, magazie, balcon, birou, atelier, magazin de retail si utilizare generala in jurul casei; de asemenea, poate fi dezasamblat in 2 mese de lucru (inaltime: 90 cm).

Material: metal acoperit cu vopsea pulbere, MDF clasa E1

Dimensiune: 180 x 90 x 40 cm

Capacitatea maxima de sustinere: 175 kg

Pachetul contine: 

1x raft depozitare

1x accesoriu de prindere

1x instructiuni


Dimensiune pachet: 97 x 45 x 6.5 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
GLR40Q
Greutate
14.7 kg
Brand
Nr rafturi
5
Culoare
Albastru
Material
MDF, Metal
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Raft pentru depozitare, MDF / metal, albastru, Songmics, GLR40Q - game variate de modele si culori!