Saltea cu arcuri Pocket si spuma de latex, cu husa hipoalergenică Medicott Argintiu, 200 cm, Marcello, Eltap

eltap
92000 RON (TVA inclus)
eltap
livrare gratuita
Cod produs - SKU MLMARC_xx_MS
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Saltea cu arcuri Pocket si spuma de latex, cu husa hipoalergenică Medicott Argintiu, 200 cm, Marcello, Eltap - Descriere

Saltea din spumă de latex Marcello: tehnologie modernă care garantează un confort excelent

Reziliența ridicată, elasticitatea mare și rezistența la sarcini mari sunt caracteristicile principale ale saltelelor din spumă de latex.

Structura modelului Marcello asigură, de asemenea, suportul și stabilitatea optimă a corpului în timpul somnului, eliberând coloana vertebrală de stres.

Aceste beneficii provin din structura care combină caracteristicile clasice ale saltelelor din spumă de latex cu soluții inovatoare.

Marcello are un strat de 2 cm din spumă de latex, în timp ce arcurile de buzunar sunt acoperite cu un strat de fetru pentru protecție împotriva uzurii premature, asigurând un confort ridicat pentru ocupant.

Întreaga saltea este prevăzută cu o husă de țesătură rezistentă la murdărie de calitate superioară.

Marcello asigură o bună circulație a aerului prin structura sa, făcând-o anti-alergică și foarte recomandată persoanelor alergice, fie că sunt tinere sau adulte.

Salteaua din spumă de latex Marcello, direct de la producător: perfectă pentru dormitorul tău

Materialele atent selectate utilizate pentru structura saltelei îi conferă niveluri ridicate de reziliență și garantează confortul dumneavoastră.

Cu combinația dintre un strat de latex și arcuri, Marcello se conformează corpului și nu propagă vibrații, asigurând astfel un somn sănătos și liniștit.

Cu o gamă largă de dimensiuni, 80/90/120/140/160/180/200 x 200 cm, se potrivește cu siguranță paturilor copiilor și adulților.

Dacă îți pasă de igienă și de ușurarea sarcinii pe coloana vertebrală, cumpără un saltea potrivită. Marcello nu îți oferă doar confort, ci te protejează și de tulburările de postură.

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
MLMARC_xx_MS
Brand
Fermitate saltea
H2 - Mediu
Inaltime
15 cm
Lungime
200 cm
Greutate maximă suportată
120 kg
Culoare
Alb
Tara de Origine
Polonia
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Saltea cu arcuri Pocket si spuma de latex, cu husa hipoalergenică Medicott Argintiu, 200 cm, Marcello, Eltap - game variate de modele si culori!