Saltea cu memorie Green Future, 80x200 cm, fermitate medie

2.70500 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU 5945878012173
Estimare livrare 01 aprilie – 03 aprilie.
Te-ar putea interesa si
Saltea cu memorie Green Future, 80x200 cm, fermitate medie - Descriere

Cum te simti dupa o zi intreaga de munca? Epuizat? Tot ce iti doresti este sa te afunzi intr-o saltea de calitate si sa te trezesti fresh. Impreuna cu specialisti ortopezi am dezvoltat pentru un somn sanatos salteaua Premium Organic Cotton Pocket Memory 7 Zone de Confort.

Materiale premium

Conceputa cu materiale de calitate superioara certificate Oeko-Tex, salteaua imbina tehnologia arcurilor impachetate individual tip Pocket cu cea a spumei super elastice Green Form HD® si a spumei Memory Mirror Form® pentru un confort ortopedic si anatomic excelent.

Husa saltelei, din tesatura de calitate, cu fibre de bumbac organic, este matlasata cu un strat generos de spuma Memory si fibre siliconizate. Formeaza primul strat de confort cu rol de diminuare a punctelor de presiune si relaxarii muschilor. Totodata, asigura reglarea temperaturii corpului in timpul somnului prin ventilatie excelenta datorata fibrelor de bumbac cu structura aerata.


02_Organic-Premium-Cotton_Arcuri.jpg

Baza saltelei care asigura pozitia ortopedica in tipul somnului este formata din arcurile impachetate individual tip Pocket, sistemul preferat de specialistii din industria hoteliera, o tehnologie ce ofera cel mai avansat nivel de confort in timpul somnului, fara dureri de spate.

Arcurile sunt impachetate individual in casete de textile si actioneaza independent la presiunea exercitata asupra lor mulandu-se astfel perfect anatomic pe corp. Nevand legaturi intre ele nu angreneaza in miscare celelalte arcuri oferind stabilitate ridicata si zero deranj pentru partenerul de somn. In plus sistemul 7Z Green Pocket® permite un suport diferit al partilor corpului in functie de presiunea exercitata de acestea pe suprafata saltelei pentru a asigura o aliniere corecta si sanatoasa a vertebrelor coloanei.

Stratul principal de confort al saltelei este format din spuma super elastica Green Form HD® cu celulatie deschisa si spuma Memory Mirror Form® care se muleaza pe corp eliminand punctele de presiune in timpul somnului pentru a relaxa muschii si a asigura o circulatie sangvina sanatoasa.


Ventilatie optima:

Aerisirea in timpul utilizarii este imbunatatita de structura aerate a fibrelor de bumbac, dar si de sistemul de perforatii Free AIR al stratului de confort. Mediul uscat impiedica formarea bacteriilor si ciupercilor principalii factori in dezvoltarea alergiilor.

Premium Organic Cotton este o saltea cu ferma cu structura conceputa pentru greutate per persoana pana la 150 kg. Salteaua poate fi utilizata pentru toate pozitiile de dormit.

De ce sa cumperi salteaua Green Future Premium Organic Cotton:

  • Suport ortopedic
  • Confort termic
  • Durabilitate
  • Materiale Hipoalergenice
  • Indicata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac

Salteaua este vidata si roluita. Cititi cu atentie instructiunile de manevrare si despachetare.

Structura saltea:

  • spuma poliuretanica elastica Green Form
  • spuma poliuretanica super elastica Green Form
  • spuma poliuretanica Memory Mirror Form
  • Arcuri impachetate tip Pocket
  • husa cu fibre de bumbac organic
  • fibre sintetice

Inaltime saltea: 26 cm (+/-1 cm)

Pentru produsele infasurate in rulou, recomandam deschiderea/derularea imediat dupa achizitionare.

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
5945878012173
Tip
Arcuri Pocket, Memory
Inaltime
26 cm
Garantie
7 ani
Nivel fermitate
Medie
Dimensiuni
180x200 cm
Greutate maxima recomandata/persoana - kg
150
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Saltea cu memorie Green Future, 80x200 cm, fermitate medie - game variate de modele si culori!