Saltea din spuma termoelastica Visco, cu husa hipoalergenică Casmir, 200 cm, Sola, Eltap

eltap
1.24000 RON (TVA inclus)
eltap
livrare gratuita
Cod produs - SKU MTSO_xx_CV
Disponibil la comanda (3-4 saptamani)
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Saltea din spuma termoelastica Visco, cu husa hipoalergenică Casmir, 200 cm, Sola, Eltap - Descriere

Saltea termoelastică Sola: construcție și materiale excepționale

Salteaua termoelastică Sola este de neegalat. Ce o face diferită? Structura și materialele!

Pe lângă stratul de 2 cm de spumă viscoelastică, tipic pentru saltelele termoelastice, Sola este îmbunătățită cu un panou de fibră de nucă de cocos de 1 cm grosime, un strat de 5 cm de spumă elastică HR, straturi de fetru de protecție pe partea de sus și de jos a arcurilor de buzunar rezistente și un strat de 2 cm de spumă de latex pentru a finaliza salteaua cu nivelul potrivit de reziliență.

Această construcție foarte avansată, folosind materiale de calitate superioară, oferă suport optim pentru corp, relaxare superioară pentru coloană vertebrală și cea mai bună protecție împotriva tulburărilor de postură.

Sola reacționează la căldura și greutatea corpului, se conformează perfect caracteristicilor anatomice în poziția de dormit, oferind în același timp suficientă circulație a aerului prin întreaga structură pentru a o menține fără alergeni.

Saltea termoelastică Sola: o nouă calitate în somn

Sola este o saltea termoelastică iubită chiar și de cele mai pretențioase persoane.

Gama largă de dimensiuni, 80/90/120/140/160/180/200 x 200 cm, vă ajută să selectați salteaua potrivită, fie pentru paturile copiilor sau pentru paturile king size, asigurând un somn sigur și neîntrerupt.

Salteaua este fără vibrații, foarte rezistentă și flexibilă, incredibil de confortabilă și cu un profil optim, astfel încât alegerea Sola înseamnă alegerea unui somn de calitate superioară.

Dacă îți prețuiești sănătatea și dorești un somn liniștit, atunci Sola este pentru tine, salteaua termoelastică supremă unde experimentezi un confort cu adevărat luxos.

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
MTSO_xx_CV
Brand
Fermitate saltea
H3 - Tare
Inaltime
24 cm
Lungime
200 cm
Greutate maximă suportată
120 kg
Culoare
Alb
Tara de Origine
Polonia
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Saltea din spuma termoelastica Visco, cu husa hipoalergenică Casmir, 200 cm, Sola, Eltap - game variate de modele si culori!