Saltea ortopedica Active Relax Cool Memory 7 zone de confort, 140x200 cm

2.38500 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU 5945878012623
Estimare livrare 22 aprilie – 24 aprilie.
Te-ar putea interesa si
Saltea ortopedica Active Relax Cool Memory 7 zone de confort, 140x200 cm - Descriere

Cum te simti dupa o zi intreaga de munca? Epuizat? Tot ce iti doresti este sa te afunzi intr-o saltea de calitate si sa te trezesti fresh. Impreuna cu specialisti ortopezi am dezvoltat pentru un somn sanatos salteaua Active Relax Cool Memory 7 Zone de Confort.

Materiale premium

Conceputa cu materiale de calitate superioara certificate Oeko-Tex, salteaua imbina tehnologia spumei super elastice Green Form HD® si a spumei Memory Mirror Form® cu particule reci Arctic Gel pentru un confort ortopedic si anatomic excelent.

Husa saltelei, din tesatura hipolaergenica, este tratata cu saruri minerale LACTIVE®. Agitatia si efortul din timpul zilei duc la cresterea nivelului acidului lactic in corp ceea ce determina o stare de oboseala accentuata si implicit un somn agitat. Odihna insuficienta si necorespunzatoare are un efect negativ asupra tuturor activitatilor fizice si mentale din timpul zilei.

Tesatura saltelei este tratata cu LACTIVE®, un complex de saruri cristaline care actioneaza similar cu terapia cu ozon. Sarurile elibereaza in mediul inconjurator ioni activi care sunt inhalati si care determina cresterea nivelului de oxigen in sange. Efectul este diminuarea acidului lactic si eliminarea starii de oboseala. Somnul de calitatea superioara conduce la restabilirea echilibrului fizic si mental pentru o noua zi plina de energie.



Baza saltelei care asigura pozitia anatomica in tipul somnului este formata din spuma de densitate mare pentru confort sporit in timpul somnului si pozitie ortopedica a coloanei, fara dureri de spate. Totodata baza este profilata in 7 zone de confort pentru a oferi un suport diferit al partilor corpului in functie de presiunea exercitata de acestea pe suprafata saltelei si pentru a asigura o aliniere corecta si sanatoasa a vertebrelor coloanei.

Husa este prevazuta cu fermoar si este lavabila la 30 grade. Pe partea inferioara este prevazuta cu particule anti-alunecare pentru stabilitate imbunatatita.

Stratul generos de confort din spuma cu memorie imbunatateste efectul spumei Green Form HD. Ajuta la diminuarea punctelor de presiune avand ca efect relaxarea muschilor si o circulatie sangvina sanatoasa. Spuma poliuretanica de calitate superioara ofera stabilitate ridicata si zero deranj pentru partenerul de somn.

Memory Mirror Form® are in componenta particule de gel rece care impiedica supraincalzirea in timpul somnului.

Ventilatie optima:

Aerisirea in timpul utilizarii este imbunatatita considerabil de profilarea bazei, dar si de sistemul de perforatii Free AIR al stratului de confort din spuma cu memorie. Mediul uscat impiedica formarea bacteriilor si ciupercilor principalii factori in dezvoltarea alergiilor.

Active Relax este o saltea ferma care poate fi utilizata pentru toate pozitiile de dormit. Structura este conceputa pentru greutate per persoana pana la 120 kg.

Dual Confort

Salteaua poate fi utilizata atat pe partea cu stratul de confort din spuma memory, cat si pe partea cealalta daca se doreste o fermitatea mai mare. Utilizati pentru dormit husa din tricot.


De ce sa cumperi salteaua Green Future Active Relax:

  • Suport ortopedic
  • Confort termic
  • Durabilitate
  • Materiale Hipoalergenice
  • Indicata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac

Salteaua este vidata si roluita. Cititi cu atentie instructiunile de manevrare si despachetare.

Structura saltea:

  • spuma poliuretanica elastica Green Form
  • spuma poliuretanica Memory Mirror Form cu particule reci
  • husa PES cu tratament cu saruri minerale
  • fermoar

Inaltime saltea: 21 cm (+/-1 cm)

Pentru produsele infasurate in rulou, recomandam deschiderea/derularea imediat dupa achizitionare.

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
5945878012623
Tip
Memory
Inaltime
21 cm
Garantie
5 ani
Nivel fermitate
Medie
Dimensiuni
140x200 cm
Greutate maxima recomandata/persoana - kg
120
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Saltea ortopedica Active Relax Cool Memory 7 zone de confort, 140x200 cm - game variate de modele si culori!