Saltea ortopedica, Deluxe Memory Pocket, 140x200 cm

2.08900 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU 5945878015877
Estimare livrare 29 martie – 02 aprilie.
Te-ar putea interesa si
Saltea ortopedica, Deluxe Memory Pocket, 140x200 cm - Descriere

In sfarsit te poti bucura de somnul confortabil pe care ti-l ofera o camera de hotel de lux, fara a fi necesar sa rezervi una!

Deoarece Green Future impreuna cu specialisti din industria hoteliera au dezvoltat Salteaua Hotel Line Deluxe care te va face sa te simti in fiecare noapte ca in vacanta mult asteptata.

Mai mult decat atat, tehnologia si materialele de calitate superioara te vor face sa te bucuri timp indelungat de confortul oferit, caci Salteaua Hotel Line Deluxe a fost conceputa pentru o perioada extinsa de utilizare.

Materiale de calitate superioara

Salteaua Hotel Line Deluxe combina calitatile ortopedice ale spumei elastice si super elastice Green Form HD® cu cele termice ale spumei Memory Mirror Foam® si tehnologia arcurilor impachetate individual, 7Z Green Pocket®.

Baza saltelei este formata din arcuri impachetate individual tip Pocket, sistemul preferat de specialistii din industria hoteliera. Aceasta tehnologie ofera un nivel de confort avansat in timpul somnului deoarece actioneaza independent la presiunea exercitata asupra arcurilor, mulandu-se astfel perfect anatomic pe corp. Neavand legaturi intre ele, nu angreneaza in miscare celelalte arcuri oferind stabilitate ridicata.

In plus, sistemul 7Z Green Pocket® permite un suport diferit al partilor corpului in functie de presiunea exercitata de acestea pe suprafata saltelei pentru a asigura o aliniere corecta si sanatoasa a vertebrelor coloanei.

Sistemul 7Z Green Pocket® este completat de spuma elastica Green Form HD® cu celulatie deschisa si de spuma super elastica Green Form HD® care are abilitatea de a-si reveni foarte repede la forma initiala, oferind astfel acelasi confort chiar si dupa ani de folosire. Cu proprietati ortopedice, spuma super elastica Green Form HD® asigura o pozitie naturala si corecta in timpul somnului, prevenind astfel durerile de spate sau cervicale.

Stratul de 5 cm spuma Memory Mirror Form® reactioneaza la caldura corpului si se muleaza pe acesta eliminand punctele de presiune in timpul somnului pentru a relaxa muschii si a asigura o circulatie a sangelui corespunzatoare.

Tehnologia avansata a straturilor de spuma elastica si super elastica Green Form HD® impreuna cu cea a stratului de Memory Mirror Form® impiedica propagarea miscarilor pe suprafata saltelei pentru a nu deranja partenerul in timpul somnului.

Husa Hipoalergenica din tricot de calitate, moale la atingere, este matlasata cu fibre siliconice si spuma Memory Mirror Foam®.

De ce sa cumperi Salteaua Hotel Line Deluxe

  • Suport ortopedic
  • Confort termic
  • Material Hipoalergenic
  • Durabilitate
  • Calitate
  • Indicata ptr toate pozitiile de somn: pe spate, pe lateral si pe burta

Structura:

  • Sistem arcuri impachetate individual 7Z Green Pocket®
  • Spuma poliuretanica elastica cu celulatie deschisa Green Form HD®
  • Spuma poliuretanica super elastica Green Form HD®
  • Spuma poliuretanica Memory Mirror Form®
  • Husa Hipoalergenica

Caracteristici cheie:

  • Ortopedica
  • Hipoalergenica
  • Confort termic
  • Inaltime saltea: 30 cm (+/-1 cm)

Salteaua este vidata si roluita. Cititi cu atentie instructiunile de manevrare si despachetare.

Pentru produsele infasurate in rulou, recomandam deschiderea/derularea imediat dupa achizitionare.

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
5945878015877
Tip
Arcuri Pocket, Memory
Inaltime
30 cm
Garantie
5 ani
Fermitate
Medie
Dimensiuni
140x200 cm
Greutate maxima recomandata/persoana - kg
150
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Saltea ortopedica, Deluxe Memory Pocket, 140x200 cm - game variate de modele si culori!