Scaun dining, metal, gri, Songmics

songmics
56600 RON (TVA inclus)
songmics
livrare gratuita
Cod produs - SKU LDC071G01V1
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Scaun dining, metal, gri, Songmics - Descriere

Stabil si sigur: Relaxati-va pe acest scaun. Picioarele incrucisate din metal, intarite cu suruburi, pentru stabilitate buna ( pana la 110 kg). Picioare reglabile - pentru stabilitate buna chiar si pe podele usor denivelate.

Un loc pentru cei care cauta confort: datorita spatarului inalt si bratele ergonomice, poti sa iti eliberezi spatele si bratele in timpul sederii. In plus, husa placuta de catifea si perna de scaun cu o grosime de 8 cm asigura un confort ridicat la sezut.

Un punct de atractie elegant. Liniile curbe, husa din catifea gri, picioarele din metal negru - combinatia acestor elemente face ca scaunul sa fie un adevarat punct de atractie si adauga o nota eleganta locuintei tale.

Asamblare usoara: datorita structurii simple, asamblarea se realizeaza in doar 2 pasi. Strangeti pur si simplu cele 5 suruburi si un scaun tapitat este la dispozitia ta. E timpul sa te bucuri de momente relaxante.

Un scaun, multe posibilitati: scaunul este potrivit ca scaun de masa in bucatarie sau in sufragerie, ca scaun de machiaj in dormitor sau fotoliu in zona de primire.

Culoare: Gri

Material: Metal

Dimensiunile scaunului: 61x60x86,5 cm

Pachetul contine:

2x scaune dining

2x kit-uri de accesorii

2x instructiuni

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
LDC071G01V1
Greutate
8.5 kg
Brand
Culoare
Gri
Material
Metal
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scaun dining, metal, gri, Songmics - game variate de modele si culori!