Set 10 umerase pentru copii, natur, lemn de artar, Vasagle, CRW006N01

7900 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU CRW006N01
Estimare livrare 18 aprilie – 29 aprilie.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Set 10 umerase pentru copii, natur, lemn de artar, Vasagle, CRW006N01 - Descriere

Doar potrivit pentru hainele copiilor: Haine mici amestecate in sertar? Sau se intind atunci cand sunt asezate pe umerase de adulti? Acum este un lucru trecut cu umerasele pentru copii SONGMICS. Cu dimensiunile de 35 x 1.2 x 20 cm, ele sunt potrivite pentru hainele copiilor cu varsta intre 7 si 12 ani.

Aceeasi rezistenta ca umerasele pentru adulti: Chiar daca aceste umerase sunt concepute pentru haine mici, nu le luam in gluma; sunt fabricate din lemn de artar de inalta calitate pentru a suporta pana la 5 kg fiecare; fie ca sunt pulovere sau jachete pentru copii, poti sa le atarni fara griji, ele pot face fata.

Pentru toate tipurile de haine mici: Paltoanele si rochiile se aseaza pe corp; pantalonii si esarfele se agata pe bara transversala; canelurile de pe umerase mentin mai bine topurile fara maneci. Indiferent de hainele pe care copiii le folosesc, acest set de 10 umerase este intotdeauna potrivit.

Design prietenos pentru copii: Fiind netezite si vopsite, aceste umerase nu au margini aspre sau stifturi, protejand mainile mici; cu colturile rotunjite, cei mici nu vor trebui sa se trezeasca pentru a lua costumele cazute pentru spectacolul scolar de a doua zi.

Un plus de stralucire: Carligul metalic rotativ la 360° nu doar ca faciliteaza ajustarea directiei umerasului, dar impreuna cu culoarea naturala, adauga o nota de energie in dulapul micutilor tai adorabili.

Culoare: natur

Material: lemn de artar, metal cromat

Dimensiunea unui umeras: 35 x 1.2 x 20 cm 

Dimensiunea unui carlig: 5 x 6.5 cm 

Greutatea totala: 1 kg

Capacitatea maxima de sustinere a unui umeras: 5 kg

Pachetul contine: 10 x umerase de copii

NOTA: Toate capacitățile de încărcare sunt în condiții statice. Fiecare cuier poate susține până la 5 kg; nu îl supraîncărcați. Scoateți umerașele înainte de a arunca hainele într-o mașină de spălat sau uscător


Dimensiune pachet: 31x30x6.5 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
CRW006N01
Greutate
2.2 kg
Numar bucati/set
10 piese
Tip produs
Set
Culoare
Natural
Material
Lemn de artar, Metal
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Set 10 umerase pentru copii, natur, lemn de artar, Vasagle, CRW006N01 - game variate de modele si culori!