Set 2 masute de cafea, Ø 35 cm / Ø 45 cm, MDF melaminat / lemn de pin, natural / alb, Vasagle

20500 RON (TVA inclus) 25600 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU LET07WN
Estimare livrare 16 mai – 27 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Set 2 masute de cafea, Ø 35 cm / Ø 45 cm, MDF melaminat / lemn de pin, natural / alb, Vasagle - Descriere

O lovitura pentru minimalisti: Blatul alb se potrivește bine cu trio-ul de picioare din lemn usor indepartate; design-ul simplu și impecabil executat le fac o adaugare binevenita in orice atmosfera minimalista.

Foarte usor de asamblat: Pentru a asambla acest set de mese (45 cm diametru x 50 cm înălțime - masuta mare, 35 cm diametru x 35 cm înălțime -masuta mica), trebuie doar să insurubati picioarele pe blatul mesei, nu sunt necesare unelte; faceti acest lucru o singura data pentru fiecare picior, apoi sunteti gata!

Unde pot fi utilizare? Nimic nu e mai rau decat sa te asezi si sa nu ai unde sa iti pui bautura - aseaza o masuta pe fiecare parte a canapelei sau a patului pentru a oferi gustari si bauturi in timpul serii de film, sau pur si simplu asaza cateva plante si alte obiecte decorative pentru a-ti infrumuseta camera.

Dorind durabilitate: Caracteristicile noastre triplu imbunatatite pot elimina orice indoieli cu privire la calitatea sa: blatul mesei din lemn ingineresc este sustinut in mod constant de picioarele din lemn de pin solid, structura tip trepied asigura o stabilitate ridicata, iar vopseaua uscata UV creste duritatea si durabilitatea.

Ce primiti: Un set de masute de cafea cu asamblare fara unelte și design minimalist pentru a se potrivi diferitelor stiluri. Oferiti o adaugare decorativa si practica casei dumneavoastra imediat.

Material: lemn de pin, MDF melaminat

Diametru masuta mare: Ø 45 cm

Inaltime: 50 cm

Diametru masuta mica: 35 cm

Inaltime: 35 cm

Capacitatea maxima de sustinere: 25 kg

Pachetul contine: 

2x masute 

1x instructiuni

4x protectii de alunecare


Dimensiune pachet: 53.5 x 50 x 11 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
LET07WN
Greutate
4.75 kg
Brand
Numar bucati/set
2 piese
Culoare
Alb, Natural
Material
Lemn de pin, MDF melaminat
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Set 2 masute de cafea, Ø 35 cm / Ø 45 cm, MDF melaminat / lemn de pin, natural / alb, Vasagle - game variate de modele si culori!