Set 3 cutii de depozitare pentru copii, 30 x 30 x 30 cm, textil, verde / roz, Songmics

songmics
6500 RON (TVA inclus) 11000 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
songmics
Cod produs - SKU RFB075P01
Estimare livrare 17 mai – 28 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Set 3 cutii de depozitare pentru copii, 30 x 30 x 30 cm, textil, verde / roz, Songmics - Descriere

O copilărie plină de culori: Renunță la cutiile de depozitare monotone și plictisitoare din camera copiilor; oferă-le aceste cutii de depozitare colorate și pline de viață și lasă-i să crească într-un mediu vesel și distractiv.

Hrănește animalele: Este timpul pentru joc - micul leu, iepurele și pisica sunt flămânzi. Ce mănâncă ei? Jucăriile și cărțile răsfirate de pe podea! Haideți și invita-i cei mici să hrănească animalele draguțe în timp ce își ordonează camera.

Unde să le pui? Pe un raft? Ușor! În dulap? Sigur!: Mânerul practic le face ușor de mutat oriunde dorești. În plus, datorită dimensiunii compacte de 30 x 30 x 30 cm, ele se pot potrivi frumos în aproape orice spațiu!

Un prieten de incredere, pe termen lung: Aceste cutii de jucării SONGMICS vor fi prieteni de încredere care să insoteasca creșterea micuților tăi, deoarece sunt realizate din carton gros de 3 mm și țesătură netesută durabilă.

Asamblare? Ușor ca ABC: Chiar și copilul tău mic poate să le facă să stea - doar desfă-le, pune cartonul în partea de jos a cutiei, și gata! Dacă copilul tău vrea să le ia în călătorie, pur și simplu pliaza cutiile și pune-le în bagaj.

Material: carton / textil (material netesut)

Dimensiune: 30 x 30 x 30 cm


Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
RFB075P01
Greutate
1.7 kg
Brand
Nr. piese
3 Piese
Culoare
Albastru, Galben, Roz
Material
Carton, Textil
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Set 3 cutii de depozitare pentru copii, 30 x 30 x 30 cm, textil, verde / roz, Songmics - game variate de modele si culori!