Set 55 covorase absorbante pentru animale de companie, 90 x 60 cm, pulpa lemnoasa, Feandrea

16400 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU PTD95BU
Estimare livrare 20 mai – 29 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Set 55 covorase absorbante pentru animale de companie, 90 x 60 cm, pulpa lemnoasa, Feandrea - Descriere

Putere mare de absorbție: Fabricate din pulpă amestecată cu SAP (polimer super absorbant), foarte absorbante. Stratul superior permite lichidului să intre, dar nu să iasă, menținând umiditatea departe de prietenul tău cu patru picioare.

Absorbire rapidă: Stratul superior ondulat direcționează lichidul în direcții diferite, ajutând lichidul să se răspândească și să fie absorbit rapid.

Prevenirea scurgerii: Stratul de jos din film de PE acționează ca strat de sigilare și strat de protecție care previne orice scurgere. Podeaua este protejată de pete de urină și murdărie.

Ajutor de antrenament: Covorase de igienă pentru animale de companie care conțin aditivi naturali care stimulează interesul puilor, fac antrenarea la toaletă ușoară, iar igiena și curățenia sunt garantate.

Încercați să mențineți casa curată, oferind în același timp o casă liberă și confortabilă pentru cățelușii dvs.? Covorasele de antrenament SONGMICS sunt concepute pentru a vă ajuta pe dvs. și pe animalele dvs. de companie să trăiți o viață fericită!

Fabricate din pulpă naturală și material absorbant polimeric, aceste tampoane cu 5 straturi sunt foarte absorbante, iar baza impermeabilă din polietilenă previne scurgerile. Acestea îi vor ajuta pe animalele dvs. să dezvolte un obicei bun în ceea ce privește toaleta și vor menține casa dvs. fără pete și mirosuri neplăcute. Mânerul încorporat face ca transportul să fie convenabil în călătorii. Tampoanele de antrenament pentru animale de companie SONGMICS - un element esențial atât pentru animalele dvs. de companie, cât și pentru dvs.

Dimensiune: 60 x 90 cm

Material: pulpa lemnoasa, polietilena, polimer absorbant, hartie moale

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
PTD95BU
Brand
Culoare
Albastru
Material
Hartie, Polietilena, Pulpa lemnoasa
Tara de Origine
Germania
Instructiuni asamblare
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Set 55 covorase absorbante pentru animale de companie, 90 x 60 cm, pulpa lemnoasa, Feandrea - game variate de modele si culori!