Organizator incaltaminte cu 6 compartimente, polipropilena / polistiren, alb, Vasagle, LSP06CW

46300 RON (TVA inclus)
livrare gratuita
Cod produs - SKU LSP06CW
Estimare livrare 09 mai – 20 mai.
Paypo logo
Cumpara acum, plateste in 30 de zile
Afiseaza mai mult
Te-ar putea interesa si
Organizator incaltaminte cu 6 compartimente, polipropilena / polistiren, alb, Vasagle, LSP06CW - Descriere

Iubitorii de pantofi, bucurati-va!: Indiferent daca esti pasionat de adidasi sau devotat designerilor, acest set de 6 cutii transparente pentru pantofi va face ca pantofii tai pretuiti sa cante, oferindu-le un aspect ordonat si elegant, in timp ce ii protejeaza de praf si murdarie.

Cele mai bune unghiuri: Nu poti vedea intreaga vedere a pantofilor tai? Cu o fereastra frontala mare, cu o transparenta ridicata, cele mai frumoase parti ale pantofilor tai vor fi mereu in vizor, nu doar varful; pur si simplu trage usa frontala pentru un acces usor.

Stivuieste si voila: Daca doresti sa depozitezi cutiile intr-un mod organizat, designul cu sloturi corespunzatoare in partea de sus si de jos faciliteaza stivuirea; materialul cu grosime sporita imbunatateste aspectul de inalta calitate.

Pantofii de marime mare sunt bineveniti: Dimensiunea interioara de 33.5 x 25.5 x 19 cm se potriveste pantofilor pana la marimea 11 in Regatul Unit, adidasilor inalti, pantofilor cu toc si cizmelor, toate binevenite in aceste cutii pentru pantofi; sunt trimise dezasamblate si necesita asamblare simpla cu instructiuni clare.

Ce primesti: Un set de 6 cutii pentru pantofi fabricate din plastic de calitate pentru utilizare pe termen lung, fiecare cu o usa frontala transparenta pentru un acces usor la pantofi; instructiuni de asamblare incluse.

Culoare: Alb

Material: polipropilena, polistiren

Dimensiunea fiecarei cutii: 36 x 28 x 22 cm 

Dimensiunea interioara a unei cutii: 33.5 x 25.5 x 19 cm 

Greutate: 7.4 kg

Pachetul contine:

- 6 x cutii pentru depozitare

- 1 x manual de instructiuni (EN, FR, DE, IT, ES)



Dimensiune pachet: 60.5x40x28.5 cm

Alti clienti au cumparat si
Detalii
SKU
LSP06CW
Greutate
8.1 kg
Culoare
Alb
Material
Polipropilena, Polistiren
Tara de Origine
Germania
Ce spun clientii
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Organizator incaltaminte cu 6 compartimente, polipropilena / polistiren, alb, Vasagle, LSP06CW - game variate de modele si culori!